agellikh1 Uploaders
| Θέμα: ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ (1963)DvdRip Τρι 24 Μαρ 2015, 21:16 | |
| Tα κόκκινα φανάρια (1963)Κοινωνική[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Μια ταινία-ορόσημο του ελληνικού κινηματογράφου Υποψήφια για Όσκαρ Ξενόγλωσσης και Χρυσό Φοίνικα Φεστιβάλ Καννών, 1964 * Από το ομώνυμο θεατρικό έργο του Αλ.Γαλανού Κινηματογραφικός Οργανισμός:Καραγιάννης-Καρατζόπουλος Α.Ε Παραγωγή: Θ.Δαμασκηνός-Β.Μιχαηλίδης Σκηνοθεσία: Βασίλης Γεωργιάδης Σενάριο:Αλέκος Γαλανός Μουσική:Σταύρος Ξαρχάκος Τραγούδι:Γρ.Μπιθικώτσης-Γ.Ζαμπέτας Hθοποιοί: Τζένη Καρέζη, Μαίρη Χρονοπούλου, Γιώργος Φούντας, Δέσπω Διαμαντίδου,Δημ.Παπαμιχαήλ(έκτακτη συμμετοχή),Μάνος Κατράκης,Φ.Γεωργίτσης,Αλ.Λαδικού, Νότης ΠεργιάληςΕλ.Ανουσάκη,Η.Κυριακάκη,Κατ.Χέλμη, Υπόθεση:Στις κακόφημες συνοικίες του Πειραιά, τα "σπίτια" κλείνουν μετά από εντολή του κράτους και όλος ο τραγικός, γοητευτικός κόσμος που κρυβόταν εκεί μέσα έρχεται αντιμέτωπος με το τέλος. Η τρυφερή Μαίρη και ο απελπισμένος έρωτάς της για ένα νεαρό αγόρι, η άβουλη, σπαρακτική Μαρίνα, η Άννα με το μεγάλο της μυστικό και μια ακόμα ομάδα μοναδικών χαρακτήρων, ζουν στο περιθώριο της ζωής και ετοιμάζονται για ένα τελευταίο γλέντι πριν το κλείσιμο... AVI File Details Name.........: Ta kokkina fanaria.avi Filesize.....: 1,378 MB Runtime......: 02:10:00 Video Bitrate: 1253 kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate: 224 kb/s (112/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x576 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] border="0" alt=""/> Pass:agel591η δημοσίευση 12 Oct 2007, 05:50 by agellikh1GF=CWΓια οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm.Μην ξεσκιζετετ α rar μου Ρεεεεεε!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
erfasdf Members
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ (1963)DvdRip Κυρ 17 Απρ 2016, 05:17 | |
| | |
|