agellikh1 Uploaders
| Θέμα: Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ(1963)DvdRip Σαβ 24 Μαρ 2012, 20:34 | |
| Ο Κυριος Πτεραρχος(1963) Κωμωδια
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Παραγωγή:Κλέαρχος Κονιτσιώτης Σκηνοθεσία: Ντίνος Κατσουρίδης Σενάριο: Χρήστος Γιαννακόπουλος, [Φωτογραφία] Αλέκος Σακελλάριος Μουσική επιμέλεια:Χρήστος Μουραμπάς Ηθοποιοι:Κώστας Χατζηχρήστος,Διονύσης Παπαγιαννόπουλος,Λάμπρος Κωνσταντάρας,Κώστας Δούκας,Ντίνα Τριάντη,Νίκος Φέρμας,Γιώργος Τσιτσόπουλος, Αλέκος Τζανετάκος, Κώστας Ρηγόπουλος.... Υπόθεση: Ο πρόεδρος της κοινότητας, ο Σωτήρης, κι ένας πλούσιος γαιοκτήμονας, ο Θανάσης, κατεβαίνουν στην Αθήνα για να μάθουν αν το σχέδιο για μια μεγάλη απαλλοτρίωση για την κατασκευή στρατιωτικού αεροδρομίου θα προχωρήσει, κι αυτό διότι ο μέλλων γαμπρός του δεύτερου θέλει να ξέρει την αξία της γης που θα πάρει ως προίκα η κόρη του Δημητρούλα. Εκείνη αγαπά ένα σμηνίτη, τον Βαγγέλη, ο οποίος υπηρετεί τη θητεία του στην Αθήνα.
AVI File Details
Name.........:O Kos Pterarxos(M).avi Filesize.....:740 MB Runtime......:1:17:15 Video Codec..:DivX 4 Video Bitrate:1199kb/s Audio Codec..:0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate:128 kb/s (64/ch, stereo) CBR Frame Size...:720x576 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΔΥΣΤΥΧΩΣΚλεισαμε!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Pass:agel59 1η δημοσιευση 11 Jan.2008,06:54by agellikh1GF-CW-H.M.F Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την agellikh1 στις Τρι 23 Ιουν 2015, 04:19, 1 φορά | |
|
passionata Admin
| Θέμα: Απ: Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ(1963)DvdRip Κυρ 25 Μαρ 2012, 10:29 | |
| | |
|
iandros Members
| Θέμα: Απ: Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ(1963)DvdRip Τετ 28 Μαρ 2012, 05:01 | |
| | |
|
tsak1 Members
| Θέμα: Απ: Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ(1963)DvdRip Τετ 06 Μαρ 2019, 12:35 | |
| Πολύ καλή | |