agellikh1 Uploaders
| Θέμα: ΤΡIΤΗ ΚΑΙ 13 (1963)DvdRip Δευ 26 Ιαν 2015, 20:39 | |
| Τρίτη και 13 (1963) Κωμωδία [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παραγωγή:Αφοί Ρουσσόπουλοι - Γ.Λαζαρίδης - Δ.Σαρρής - Κ.Ψαρράς Ε.Π.Ε. Σκηνοθεσία: Ορέστης Λάσκος Σενάριο: Γιώργος Λαζαρίδης Μουσική: Απόστολος Καλδάρας Τραγούδι:Ρία Κούρτη, Πάνος Γαβαλάς
Ηθοποιοί:Νίκος Σταυρίδης, Γιάννης Γκιωνάκης, Μπεάτα Ασημακοπούλου, Πόπη Λάζου, Άρης Μαλλιαγρός, Βασίλης Αυλωνίτης, Γιάννης Φέρμης, Παναγιώτης Καραβουσάνος, Καίτη Λαμπροπούλου, Κάκια Κοντοπούλου, Χριστίνα Αποστόλου, Υβόνη Βλαδίμηρου, Άγγελος Μαυρόπουλος, Πάνος Γαβαλάς, Ρία Κούρτη, Άννα Μαριάννα Υπόθεση:Ένας προληπτικός πολιτικός μηχανικός βρίσκει το γούρι του στο πρόσωπο ενός παλιού του συμμαθητή, πολύ φτωχού αλλά και πολύ φιλόδοξου.
AVI File Details
Name.........: Trith kai 13.avi Filesize.....: 893 MB Runtime......: 01:33:10 Video Codec..: DivX 4 Video Bitrate: 1204 kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate: 128 kb/s (64/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x576
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] border="0" alt=""/>
Pass:agel59 1η δημοσίευση 8 Apr.2007, 10:27 by agellikh1GF-CW Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε.......
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|