agellikh1 Uploaders
| Θέμα: Wasabi- KΛΗΡΟΝΟΜΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ (2001) Δευ 26 Μαρ 2012, 19:14 | |
| Wasabi- Kληρονομώ την Κόρη μου (2001) Ενσωμ. Ελλην. υπότιτλοι
Genre:Comedy -Action
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Director:Gérard Krawczyk Writer:Luc Besson
Cast:Jean Reno.Ryoko Hirosue,Michel Muller,Carole Bouquet,Yoshi Oida,Christian Sinniger....
Όταν ο καλύτερος μπάτσος της Γαλλίας ταξιδεύει στην Ιαπωνία, ετοιμαστείτε για απρόβλεπτες καταστάσεις, πολλή δράση, έξυπνο χιούμορ και…γκάφες!
Plot:Ο Υμπέρ είναι ένας γάλλος αστυνομικός, έντιμος αλλά με πολύ σκληρές "μεθόδους", και οι προϊστάμενοι του διαφωνούν με τη χρήση τους. Γι' αυτό, τον αναγκάζουν σε δίμηνη... "άδεια". Πίσω από τη σκληράδα όμως, η καρδιά του Υμπέρ έχει ματώσει: εδώ και 19 χρόνια, ο έρωτας της ζωής του, η γιαπωνέζα Μίκο, εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει σημάδι. Μια μέρα όμως, ένα τηλεφώνημα από την Ιαπωνία τον ενημερώνει για τον θάνατό της Μίκο, η οποία στην διαθήκη της, ορίζει τον Υμπέρ σαν μοναδικό κληρονόμο. Πετάει στην Ιαπωνία, όπου ανακαλύπτει πως η γυναίκα της ζωής του δεν τον ξέχασε, αφήνοντάς του σαν ανάμνηση κάτι περισσότερο από ένα δώρο, από ένα πρόβλημα! Την κόρη του
AVI File Details
Name.........: WasaBi.avi Filesize.....: 861 MB Runtime......: 01:29:52 Video Codec..: DivX 4 Video Bitrate: 1204 kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate: 128 kb/s (64/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x576
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
| |
|
passionata Admin
| Θέμα: Απ: Wasabi- KΛΗΡΟΝΟΜΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ (2001) Τρι 27 Μαρ 2012, 10:52 | |
| | |
|