agellikh1 Uploaders
| Θέμα: Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ (1966) Πεμ 22 Μαρ 2012, 19:26 | |
| Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966) Κωμωδια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παραγωγή:Θ.Α. Δαμασκηνός - Β.Γ. Μιχαηλίδης Α.Ε. Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος Σενάριο:Αλέκος Σακελλάριος Μουσική:Γιώργος Ζαμπέτας Τραγούδι:Αλίκη Βουγιουκλάκη, [Φωτογραφία] Δημήτρης Παπαμιχαήλ Χορογραφία:Μανώλης Καστρινός Ηθοποιοί:Αλίκη Βουγιουκλάκη,Δημήτρης Παπαμιχαήλ,Λάμπρος Κωνσταντάρας, Σταύρος Ξενίδης, Νικήτας Πλατής, Χρόνης Εξαρχάκος, Νίκος Τσούκας, Ντίνος Καρύδης, Πέτρος Λοχαϊτης,Γιώργος Μεσσαλάς,Κώστας Καφάσης, Αλέκος Ζαρταλούδης, Χρήστος Νάτσιος, Αλίκη Ζαβερδινού, Αλέκος Σακελλάριος Υπόθεση:Η κόρη ενός βιομήχανου επιστρέφει από τις σπουδές της στο εξωτερικό διαποτισμένη με σοσιαλιστικές ιδέες, που ξενίζουν τον πατέρα της. Σε μία πορεία ειρήνης μάλιστα, γνωρίζει έναν από τους εργάτες του εργοστασίου και η σχέση τους δεν ξεκινάει καλά.
AVI File Details
Name.........: H kori mou h sosialistria.avi Filesize.....: 741 MB Runtime......: 01:33:46 Video Codec..: DivX 5.0 Video Bitrate: 1004 kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate: 96 kb/s (48/ch, stereo) CBR Frame Size...: 640x480
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΔΥΣΤΥΧΩΣΚλεισαμε!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Pass:agel59
1η δημοσιευση 22pr.2007,07:23 by agellikh1 GF Για οποιο πρόβλημα υπάΜρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Mην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την agellikh1 στις Παρ 08 Μάης 2015, 18:26, 1 φορά | |
|
ROOT ADMIN Root Admin
| Θέμα: Απ: Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ (1966) Παρ 23 Μαρ 2012, 13:40 | |
| | |
|