Ελληνοφρένεια
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ελληνοφρένεια

ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το https://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση https://ellhnofrenia.all-up.com

Ελένη Μενεγάκη: «Αν πήγαινα σε strip show θα μου τα “χώνανε”;»

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
μπεμπα
Trial moderators
Trial moderators
μπεμπα

Ελένη Μενεγάκη: «Αν πήγαινα σε strip show θα μου τα “χώνανε”;» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ελένη Μενεγάκη: «Αν πήγαινα σε strip show θα μου τα “χώνανε”;»   Ελένη Μενεγάκη: «Αν πήγαινα σε strip show θα μου τα “χώνανε”;» Icon_minitimeΠαρ 09 Μαρ 2012, 02:21

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Τα ερωτήματα ήταν βαθιά σήμερα στην εκπομπή «Ελένη». Ημέρα της γυναίκας και η sex editor της εκπομπής είχε την τιμητική της.

Η Ειρήνη Χειρδάρη μεταξύ άλλων ανέφερε πως σήμερα θα γίνει ένα event μόνο για γυναίκες όπου 15 άντρες από όλο τον κόσμο θα κάνουν στριπτίζ. «Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά... αν ποτέ πήγαινα εγώ σε ένα τέτοιο πρόγραμμα θα μου τη «χώνανε»; Όλοι θα με βρίζανε;», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια. Αφήνοντας άφωνους τους συνεργάτες της οι οποίοι της είπαν γελώντας «είναι νόμιμο... είναι όμως ηθικό;»

Τότε η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε πως ήθελε να μάθει αν στην κοινωνία που ζούμε είναι κατακριτέο να πάει μια γυναίκα και πόσο μάλλον ένα δημόσιο πρόσωπο σε τέτοιου είδους show. Η παρουσιάστρια βέβαια ζήτησε και διευκρινίσεις όσον αφορά στο τι ακριβώς γίνεται σε strip show αντρών και αν θα μπορούσε να «συμμετέχει» ως προσωπικότητα σε αυτά τα προγράμματα. Στη συνέχεια, η Ματθίλδη Μαγγίρα, καλεσμένη της εκπομπής, έδωσε τη λύση, λέγοντας: «Ελένη... έχω 60 περούκες. Δεν θα μας καταλάβουν στο λέω» για να πάρει απάντηση από την παρουσιάστρια «Είσαι σίγουρη;»
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ελένη Μενεγάκη: «Αν πήγαινα σε strip show θα μου τα “χώνανε”;»
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Η Ελένη Μενεγάκη αγρότισσα
» Περιπέτεια εν πλω για την Ελένη Μενεγάκη
» Η Ελένη Μενεγάκη υποψήφια με το ΚΚΕ
» Στο αστυνομικό τμήμα η Ελένη Μενεγάκη
» «Έχω χάσει τον ύπνο μου για την Ελενη Μενεγάκη»

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. :: Life style-
Μετάβαση σε: