agellikh1 Uploaders
| Θέμα: Ο ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ (1967)DvdRip Τετ 10 Ιουν 2015, 07:25 | |
| Ο γεροντοκόρος (1967) Κωμωδια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παραγωγή:Καραγιάννης - Καρατζόπουλος Α.Ε. Σκηνοθεσία: Ορέστης Λάσκος Σενάριο:Γιώργος Κατσαμπής, [Φωτογραφία] Λάκης Μιχαηλίδης Τραγούδι:Στέλιος Καζαντζίδης Χορογραφία:Φώτης Μεταξόπουλος Ηθοποιοί:Λάμπρος Κωνσταντάρας,Μάρω Κοντού,Σταύρος Ξενίδης,Ορφέας Ζάχος, Γιώργος Μούτσιος,Πόπη Λάζου,Κώστας Πρέκας..... Υπόθεση:Ο Θανάσης είναι εναντίον του γάμου, εκ πεποιθήσεως. Όμως αλλάζει γνώμη όταν προσλαμβάνει τη Μαίρη ως γραμματέα του.
AVI File Details
Name.........:O Gerontokoros.avi Filesize.....:839 MB Runtime......:1:27:33 Video Codec..:DivX 4 Video Bitrate:1200 kb/s Audio Codec..:0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate:128 kb/s (64/ch, stereo) CBR Frame Size...:720x576 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΔΥΣΤΥΧΩΣΚλεισαμε!!!
img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Pass:agel59
1η δημοσιευση 22Feb.2008,06:27 by agellikh1 GF Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε!!!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
| |
|