agellikh1 Uploaders
| Θέμα: ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΙ' ΕΚΕΙΝΗ(1967)DvdRip Πεμ 22 Μαρ 2012, 20:04 | |
| Εκείνος κι εκείνη (1967) Αισθηματική [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Παραγωγή:FinosFilm Σκηνοθεσία:Ερρίκος Ανδρέου Σενάριο:Ερρίκος Ανδρέου, Πάνος Κοντέλλης Μουσική: Γιάννης Μαρκόπουλος Ηθοποιοί:Τζένη Καρέζη , Φαίδων Γεωργίτσης , Τάκης Εμμανουήλ , Ζώρας Τσάπελης , Βάσος Ανδρονίδης , Νότης Περγιάλης ,Γιώργος Διαλεγμένος,Βαγγέλης Καζάν , Νίκος Λυκομήτρος .....
Υπόθεση:Μια γυναίκα ασφυκτιά και εγκαταλείπει το σύζυγό της και την πόλη και πηγαίνει να ζήσει μαζί με ένα νεαρό,που μένει μόνος σε μια καλύβα σε μια παραλία.
AVI File Details
Name.........:Ekeinos & ekeinh.avi Filesize.....:707 MB Runtime......:DivX 5 Video Bitrate:1000 kb/s Audio Codec..:0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate:96kb/s CBR Frame Size...:640x480
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΔΥΣΤΥΧΩΣΚλεισαμε!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Pass:agel59 1η δημοσιευση 27Jan.2008,07:28 by agellikh1GF
Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την agellikh1 στις Σαβ 16 Μάης 2015, 17:19, 1 φορά | |
|
ROOT ADMIN Root Admin
| Θέμα: Απ: ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΙ' ΕΚΕΙΝΗ(1967)DvdRip Παρ 23 Μαρ 2012, 13:48 | |
| | |
|