agellikh1 Uploaders
| Θέμα: ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΜΟΛΟΦΟΥΣ(1958)DvdRip Σαβ 23 Μάης 2015, 09:13 | |
| Έρωτας στους αμμολόφους (1958) Αισθηματική
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του διηγήματος του Γ.Μαρμαρίδη /Στις νεροκαλαμιές Παραγωγη:Κώστας Μανουσάκης Σκηνοθεσία Κώστας Μανουσάκης Σενάριο :Κώστας Μανουσάκης=Στάθης Κυρίτσης Ηθοποιοί: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ανδρέας Μπάρκουλης, Γιάννης Αργύρης, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Κώστας Σταυρινουδάκης....... Yπόθεση:Ένας δραπέτης (Ανδρέας Μπάρκουλης) ξεβράζεται σε μια ερημική παραλία κι εκεί συναντά μια όμορφη κι αλλοπαρμένη κοπέλα, την Άννα (Αλίκη Βουγιουκλάκη), που περιπλανιέται σαν αγριοκάτσικο στους αμμόλοφους, συντροφιά με ένα σκιάχτρο. Όταν της μιλάει, διαπιστώνει ότι δεν είναι πολύ φυσιολογική, δέχεται όμως να την ακολουθήσει και να μείνει στο σπίτι της.
AVI File Details
Name.........: Erwtas stoys ammolofoys.avi Filesize.....: 662 MB Runtime......: 01:09:06 Video Codec..: DivX 4 Video Bitrate: 1204 kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate: 128 kb/s (64/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x576
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΔΥΣΤΥΧΩΣΚλεισαμε!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Pass:agel59
1η δημοσίευση 10 Jun 2007 11:36 by agellikh1GF Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
| |
|