agellikh1 Uploaders
| Θέμα: H ΖΑΒΟΛΙΆΡΑ (1958)DvdRip Παρ 23 Μαρ 2012, 20:11 | |
| H Ζαβολιάρα (1958) Αισθηματική [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παραγωγή:Adams films Ο.Ε. Σκηνοθεσία-Σενάριο:M.Aδάμης
Μουσική: Xρ.Μουραμπάς
Ηθοποιοί:Αλ.Βουγιουκλάκη,Γ.Φούντας,Π.Ζερβός κ.α
Περίληψη:Η Λενιώ, κόρη του καπετάν-Κωσταντή, αγαπά τον Λάμπρο, έναν ψαρά στην υπηρεσία του πατέρα της και αποκρούει τις προτάσεις του Παντελή, ενός άλλου ψαρά. Η προσπάθεια του Παντελή να βγάλει από τη μέση τον Λάμπρο έχει ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του καπετάν-Κωσταντή. Ο Λάμπρος παίρνει τη θέση του καπετάνιου και ξεκινούν να ψαρεύουν στα θολά νερά, την πιο επικίνδυνη περιοχή του νησιού, που έχει γίνει ο τάφος πολλών ναυτικών, μεταξύ των οποίων και του πατέρα του.
AVI File Details Name.........: Η ζαβολιάρα.avi Filesize.....: 571 MB Runtime......: 01:20:50 Video Bitrate: 853 kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate: 128 kb/s (64/ch, stereo) CBR Frame Size...: 640x480 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΔΥΣΤΥΧΩΣΚλεισαμε!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Pass:agel59 1η δημοσιευση 14ec.2007,06:44 by agellikh1GF
Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την agellikh1 στις Παρ 15 Μάης 2015, 18:43, 1 φορά | |
|
passionata Admin
| Θέμα: Απ: H ΖΑΒΟΛΙΆΡΑ (1958)DvdRip Κυρ 25 Μαρ 2012, 11:03 | |
| | |
|