agellikh1 Uploaders
| Θέμα: Ο ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ(1966)DvdRip Σαβ 09 Μάης 2015, 20:32 | |
| Ο Κατατρεγμενος(1966) Κοινωνικη
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παραγωγή: Κλακ Φιλμ Σκηνοθεσία: Τεγόπουλος, Απόστολος Σενάριο: Φώσκολος, Νίκος Μουσική: Απόστολος Καλδάρας, Χρήστος Μουραμπάς Τραγούδι:Φούλη Δημητρίου, Γρηγόρης Μπιθικώτσης,Νίκος Ξανθόπουλος,Σπύρος Δημητρίου Ηθοποιοί: Ξανθόπουλος Νίκος, Γρηγοριάδου Αφροδίτη, Στρατηγός Στέφανος, Πλατής Νικήτας, Κατράκης Μάνος, Ζαφειρίου Ελένη, Ζερβός Παντελής, Βλάχος Ανέστης, Μιχαηλίδου Αθηνά, Βελέντζας Γιώργος, Κοτσίρης Λάμπρος, Γαλάνη Ρένα, Ολύμπιος Γιώργος, Κανέλλης Θάνος Υπόθεση:Ο έντιμος εργάτης πέφτει σε δυσμένεια και υπονομεύεται από το γιο του εργοστασιάρχη, επειδή αγαπούν και οι δύο τη θετή κόρη του εργοστασιάρχη, χωρίς να υποψιάζονται το μυστικό που τους ενώνει.
AVI File Details
Name.........: O katatregmenos.avi Filesize.....: 1,023 MB Runtime......: 01:45:20 Video Codec..: XviD Video Bitrate: 904 kb/s Audio Codec..: ac3 (0x2000) Dolby Laboratories, Inc Audio Bitrate: 448 kb/s (224/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x544
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΔΥΣΤΥΧΩΣΚλεισαμε!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Pass:agel59 1η δημοσίευση 19 Nov 2007, 20:53 by agellikh1GF-CW
Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
| |
|