agellikh1 Uploaders
| Θέμα: Ο ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ(1966)DvdRip Δευ 26 Μαρ 2012, 01:42 | |
| Ο εξυπνάκιας (1966) Kωμωδία
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παραγωγή:Καραγιάννης - Καρατζόπουλος Α.Ε.
Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης
Σενάριο: Πολύβιος Βασιλειάδης-Νικος Τσιφοροσς Μουσική: Γιώργοε Κατσαρος
Ηθοποιοί:Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Μαριάνα Κουράκου, Νίκος Σταυρίδης, Αλέκος Τζανετάκος, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Νίκος Φέρμας, Νικήτας Πλατής.....
Υπόθεση: Ένα νεαρό ζευγάρι έχει προβλήματα, αφού είναι βέβαιο πως ο πλούσιος πεθερός δεν θα δεχθεί για γαμπρό του έναν άνθρωπο που δεν έχει την οικονομική επιφάνεια που αρμόζει σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Αντίθετα με τους άλλους γονείς, ο συγκεκριμένος πεθερός θέλει οπωσδήποτε έναν υπάλληλο που να είναι βλάκας, για να μην παίρνει πρωτοβουλίες. Η πρόσληψη γίνεται και ο αγώνας φθάνει μέχρι εσχάτων, αφού ο καθένας επιθυμεί αυτό που έχει ο άλλος...
AVI File Details
Name.........: O Exipnakias.avi Filesize.....: 912 MB Runtime......: 01:35:06 Video Codec..: DivX 4 Video Bitrate: 1205 kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate: 128 kb/s (64/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x576
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΔΥΣΤΥΧΩΣΚλεισαμε!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Pass:agel59
1η δημοσίευση 22 Feb.2008,04:33 by agellikh1GF Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την agellikh1 στις Σαβ 09 Μάης 2015, 20:31, 1 φορά | |
|
passionata Admin
| Θέμα: Απ: Ο ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ(1966)DvdRip Δευ 26 Μαρ 2012, 02:57 | |
| | |
|
bobmorpheus2 Members
| Θέμα: Απ: Ο ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ(1966)DvdRip Πεμ 29 Μαρ 2012, 10:33 | |
| | |
|