agellikh1 Uploaders
| Θέμα: ΕΞΩ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ(1964)DvdRip Δευ 02 Μαρ 2015, 11:39 | |
| Έξω φτώχεια και καλή καρδιά (1964) Κωμωδία [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Παραγωγή:Θανασης Βεγγος-Γιωργος Οικονομιδης Σκηνοθεσία:Πάνος Γλυκοφρύδης Σενάριο:Γιώργος Οικονομίδης Μουσική:Μίμης Πλέσσας Τραγούδι: Μανταλένα, Γιώργος Ζαμπέ Ηθοποιοί:Θανάσης Βέγγος,Ανδρέας Ντούζος,Μάριον Σίβα,Γιώργος Οικονομίδης, Λαυρέντης Διανέλλος,Νανά Σκιαδά,Κώστας Δούκας,Δημήτρης Νικολαΐδης, Σούλη Σαμπάχ,Κώστας Μποζώνης,Κώστας Παπαχρήστος,Ράλλης Αγγελίδης,Γιώργος Βελέντζας, Υπόθεση: Ο Θανάσης Κούρτης ήρθε από την επαρχία στην Αθήνα για να βρει τον φίλο του, γνωστό κομφερανσιέ, Γιώργο Οικονομίδη. Ο Οικονομίδης δε μπορεί να του βρει δουλειά αλλά του προτείνει να ανοίξει γραφείο αναζήτησης νέων ταλέντων. Ο Θανάσης θα ακολουθήσει τη συμβουλή του και από τους πρώτους του πελάτες θα είναι ο Κώστας, ο γιος του βιομήχανου Λυρίδη, που θέλει να γίνει ηθοποιός. Η Ελένη που θέλει να τον βοηθήσει και να τον κατακτήσει, γίνεται γραμματέας του Θανάση.
AVI File Details Name.........:Exw Ftwxia kai kalh kardia.avi Filesize.....:911 MB Runtime......:1:25:51 Video Codec..:DivX 5 Video Bitrate: 1250 kb/s Audio Codec..:0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate:224 kb/s (112/ch, stereo) CBR Frame Size...:720x576 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Pass:agel59 1η δημοσιευση 13Οct.2007,6:47 by agellikh1GF Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε....... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
| |
|
amargian Members
| Θέμα: Απ: ΕΞΩ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ(1964)DvdRip Τετ 22 Απρ 2020, 05:03 | |
| | |
|
thanassis1970 Members
| Θέμα: Απ: ΕΞΩ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ(1964)DvdRip Σαβ 15 Αυγ 2020, 13:54 | |
| | |
|