agellikh1 Uploaders
| Θέμα: ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑ (1964)DvdRip Δευ 16 Φεβ 2015, 11:52 | |
| Νυχτοπερπατήματα (1964) Ντοκιμαντέρ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παραγωγή:ΚουροςΦιλμ, Θεαματα, Λυκούργος Σταυράκος Σκηνοθέια: Γιώργος Ζερβουλάκος Σενάριο: Γιώργος Ζερβουλάκος,Νίκος Τσιφόρος,Θανάσης Βαλτινός Μουσική:Χρήστος Μουραμπάς Τραγούδι:Γρηγόρης Μπιθικώτσης,Βασίλης Τσιτσάνης,Νίκη Καμπά,Φίλανδρος Μάρκου, Σπύρος Κορώνης.... Ηθοποιοί: Βούλα Αβραμίδου, Γιάννα Βαλέντη, Γιάννης Βογιατζής, Κώστας Καρράς, Γιώργος Λουκάκης, Μίμης Φωτόπουλος, Μαριάννα Κουράκου, Μίρκα Καλατζοπούλου, Γιάννης Γκιωνάκης, Γκιζέλα Ντάλι, Γιώργος Κωνσταντίνου, Αλέκα Στρατηγού, Μαρί Πανταζή, Κώστας Κούρτης...
Υπόθεση:
Ιστορίες ζωής και γέλιου που διαδραματίζονται στη νυχτερινή Αθήνα εκείνης της εποχής.
AVI File Details
Name.........: Nyxtoperpathmata.avi Filesize.....: 853 MB Runtime......: 01:29:02 Video Codec..: DivX 4 Video Bitrate: 1204 kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate: 128 kb/s (64/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x576]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Pass:agel59 1η δημοσίευση 25Sep.2007,07:01 by agellikh1GF-CW Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε....... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
| |
|
tzonnivais Members
| Θέμα: Απ: ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑ (1964)DvdRip Τετ 06 Νοε 2019, 11:47 | |
| | |
|
infrared Members
| Θέμα: Απ: ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑ (1964)DvdRip Παρ 22 Μάης 2020, 11:29 | |
| | |
|