agellikh1 Uploaders
| Θέμα: ΤΡΕΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΕΓΩ(1960)DvdRip Πεμ 12 Φεβ 2015, 20:12 | |
| Τρείς κούκλες κι εγώ(1960) Κωμωδία [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παραγωγή: Αφοί Ρουσσόπουλοι-Γ. Λαζαρίδης-Δ. Σαρρής-Κ. Ψαρράς Ε.Π.Ε. Σκηνοθεσία: Νίκος Τσιφόρος
Σενάριο: Νίκος Τσιφόρος- Πολύβιος Βασιλειάδης
Μουσική: Μίμης Πλέσσας
Τραγούδι: Μαίρη Λίντα, Ντίνος Ηλιόπουλος, Μάρω Κοντού, Μάρθα Καραγιάννη, Ντίνα Τριάντη
Ηθοποιοί: Ντίνος Ηλιόπουλος, Μάρω Κοντού, Μάρθα Καραγιάννη, Ντίνα Τριάντη, Νίκος Ρίζος,Γιώργος Λευτεριώτης, Σμάρω Σρεφανίδου, Τάκης Χριστοφορίδης , Νίκος Φέρμας, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Διονύσης Παγουλάτος, Μαίρη Λίντα....
Υπόθεση:Ένας φιλήσυχος λογιστής που εργάζεται στον οίκο μόδας «Χρύσα», αναλαμβάνει να αυξήσει τις πωλήσεις του οίκου, παίρνοντας τρία μανεκέν και φεύγοντας για τα ελληνικά νησιά για να διαφημίσει τα ρούχα του οίκου. Στο καράβι όμως γνωρίζεται με έναν επιχειρηματία που προσπαθεί να ταξιδέψει «ινκόγκνιτο» για να γλιτώσει από ένα σκάνδαλο κι έτσι ανταλλάζουν ονόματα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τραγελαφικές καταστάσεις!
AVI File Details
Name.........: Treis koykles ki egw.avi Filesize.....: 818 MB Runtime......: 1:17:10 Video Codec..: DivX 5 Video Bitrate: 1249 kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) Audio Bitrate: 224 kb/s (112/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x576
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Pass:agel59 1η δημοσίευση 11Apr.2007,09:11 by agellikh1GF-CW Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε....... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
| |
|