agellikh1 Uploaders
| Θέμα: ΧΡΙΣΤΙΝΑ (1960)DvdRip Σαβ 24 Μαρ 2012, 20:55 | |
|
Χριστίνα(1960) Κωμωδία [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παραγωγή: Αφοί Ρουσσόπουλοι -Γ.Λαζαρίδης- Δ.Σαρρής-Κ.Ψαρράς Ε.Π.Ε Σενάριο:Γ.Νταλ Δαλιανίδης Σκηνοθεσία:Γ.Νταλ Δαλιανίδης Μουσική:Μ.Πλέσσας Στίχοι:Χριστίνα:Γ.Οικονομίδη Ηθοποιοί:Τζένη Καρέζη,Ντίνος Ηλιόπουλος,Ανδρέας Μπάρκουλης,Στ.Ξενίδης Σάσα Καζέλη,Γ.Βελέτζας,Σπ.Ολύμπι ος,Ν.Πλατής,Γ.Παράβας,Κ.Παπα χρήστος ..... Υπόθεση:Δυο αδέλφια που λατρεύουν τα αστυνομικά μυθιστορήματα αποφασίζουν να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από μια σειρά κλοπών, με θύματα πελάτες πολυτελών ξενοδοχείων της συμπρωτεύουσας. Όμως, ο γνωστός ως "Φαντομάς της Θεσσαλονίκης" τους ξεφεύγει διαρκώς σαν αληθινός... Φαντομάς.
AVI File Details Name.........: Xristina.avi Filesize.....: 889 MB Runtime......: 01:23:52 Video Codec..: DivX 5.0 Video Bitrate: 1253 kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate: 224 kb/s (112/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x576 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΔΥΣΤΥΧΩΣΚλεισαμε!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Pass:agel59
1η δημοσίευση 22 Jan.2007,06: 47 από agellikh1GF-CW-HMF Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την agellikh1 στις Πεμ 30 Απρ 2015, 11:24, 2 φορές συνολικά | |
|
passionata Admin
| Θέμα: Απ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ (1960)DvdRip Κυρ 25 Μαρ 2012, 10:22 | |
| | |
|