Ελληνοφρένεια
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ελληνοφρένεια

ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το https://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση https://ellhnofrenia.all-up.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ 08/2012

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ompama 45
Uploaders
Uploaders

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ 08/2012  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ 08/2012    ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ 08/2012  Icon_minitimeΣαβ 18 Αυγ 2012, 05:52

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ 08/2012  IqMMU

ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΙΤΛΟΣ: ΤΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ
ΣΥΝΘΕΤΗΣ: ΔΙΑΦΟΡΟΙ
ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ: ΔΙΑΦΟΡΟΙ
ΤΥΠΟΣ: ΜΟΥΣΙΚΟ CD
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΡΗΤΙΚΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ: 13
ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΣΚΩΝ: 1
ΡΥΘΜΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ: 320 kbps/Sec

Οι μουσικές εκδόσεις «Σείστρον» διαπιστώνοντας την έντονη τάση των νέων καλλιτεχνών αναζήτησης της μουσικής μας και πηγαίνοντας την ένα βήμα παρακάτω ανοίγει ελπιδοφόρους ορίζοντες για το μέλλον της.
Ο Μάρκος και ο Γιώργος Κωσταντάκης, δύο νέα παιδιά, θέλησαν μέσω της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς να παρουσιάσουν ορισμένες καινούργιες δικές τους ιδέες και απόψεις μέσω της μουσικής και του στίχου... Βασιλικοί, ανεμώνες, ζουμπούλια είναι μερικοί από τους τίτλους των κομματιών .... Τι καλύτερος επομένως τίτλος από αυτόν που επέλεξαν: "Τση σκέψης μου τα λούλουδα".
Σκoπός του Μάρκου και του Γιώργου Κωνσταντάκη ήταν ο δίσκος να έχει ένα συλλογικό-ομαδικό χαρακτήρα, και γι’ αυτό συμμετέχουν πολυπληθείς καλλιτέχνες. Τα τραγούδια πλαισιώνονται (κυρίως στα κομμάτια που τραγουδάει ο Μάρκος) από τους Δημήτρη Βερεράκη, Πέτρο Σαριδάκη, Γιώργο Σκορδαλό, Μαρία Κώτη, Μιχάλη Αλεφαντινό, Στέλιο Σκανδαλάκη, Γιάννη Κακλή και Χρήστο Αγγελιδάκη.
Ο Μιχάλης Φραγκιαδουλάκης και ο Έκτορας Κυριάκου παίζουν λαούτο σε ένα κομμάτι του Γιώργου Κωνσταντάκη και του Μάρκου Κωνσταντάκη αντίστοιχα.... Ο Γιάννης Κακλής τραγουδάει μαζί με το Μάρκο Κωνσταντάκη το κομμάτι του Δημήτρη Αλεξάκη.
Στους στίχους των κομματιών είναι οι καλοί φίλοι Άννα Σκανδαλάκη, Γιάννης Κ. Ξυδιανός, Μύρος Αποστολάκης, Στάθης Χαλκιαδάκης, Γιώργης Βασσάλος, Αντώνης Παπαδάκης, Γιάννης Στειακογιαννάκης,Γιώργος Λιαπάκης, Στέλιος Σκανδαλάκης, Γεωργία Ηλιάκη, Στέλλα Ξ. Καρτάκη και ο Μάρκος Κωνσταντάκης.
Η ενορχήστρωση έγινε από το Μάρκο και το Γιώργο Κωνσταντάκη.
Η ηχοληψία, η μίξη και το mastering από το Γιώργο Κωνσταντάκη (GK Acoustik).
Ευχαριστούμε για την καλή βοήθεια τον Αποστόλη Νεφρού και το Θοδωρή Καμουλάκο για τις φωτογραφίες του εξώφυλλου.
Ελπίζουμε η πρόταση των παιδιών να σας ταξιδέψει, να σας θυμίσει παλιές ωραίες μελωδίες και όπως λέει και ο τίτλος....να ξομπλιάσει τη σκέψη σας με λούλουδα!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ 08/2012  HjBdt

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ 08/2012  33O1Q

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ 08/2012  RmY8Z

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ 08/2012  MlAW4h6

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ 08/2012  MCFyYyM

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ompama 45 στις Κυρ 22 Μαρ 2020, 10:06, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
LEONIDAS
Members
Members

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ 08/2012    ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ 08/2012  Icon_minitimeΣαβ 18 Αυγ 2012, 20:47

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
cnikola.tee6
Members
Members

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ 08/2012    ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ 08/2012  Icon_minitimeΚυρ 19 Αυγ 2012, 02:05

thanks !!!
ypoptos
Members
Members
ypoptos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ 08/2012    ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ 08/2012  Icon_minitimeΠεμ 23 Αυγ 2012, 09:13

1-1
CRIS
Members
Members

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ 08/2012    ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ 08/2012  Icon_minitimeΠεμ 26 Μαρ 2020, 02:35

:Α: :Α:
CRIS
Members
Members

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ 08/2012    ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ 08/2012  Icon_minitimeΚυρ 30 Μάης 2021, 21:39

:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ 08/2012
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ - ΜΕ ΤΑ ΘΕΡΙΑ (2016)
» ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ - Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΣ (4CD’s) (2012)
» ΜΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - STUDIO + LIVE 2012 (2CD's) (12/2012)
» ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ***Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Α*** 05/2012
» ΧΑΜΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ & ΤΣΟΥΡΔΑΛΑΚΗΣ ΣΗΦΗΣ - ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012-
Μετάβαση σε: