v.presnt Uploaders
| Θέμα: ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΜΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ & ΣΗΦΗΣ ΤΣΟΥΡΔΑΛΑΚΗΣ - ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ Παρ 09 Μαρ 2012, 01:16 | |
| ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΜΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ & ΣΗΦΗΣ ΤΣΟΥΡΔΑΛΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ Μια νέα δισκογραφική δουλειά των Σήφη Τσουρδαλάκη (λύρα, τραγούδι) και Μανώλη Χαμογιωργάκη (λαούτο, μαντόλα, τραγούδι) με τίτλο “Στον ποταμό της σκέψης μου” κυκλοφόρησε πρόσφατα και περιλαμβάνει παλιά κλασσικά κρητικά τραγούδια αλλά και νέες συνθέσεις βασισμένες στο ύφος της λαϊκής κρητικής μουσικής (αυτό που οι περισσότεροι λένε παραδοσιακή). Συρτά, κοντυλιές και όμορφα τραγούδια είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του αρκετά επιτυχημένου δίδυμου από το Ρέθυμνο της Κρήτης, που με γνησιότητα μεταφέρουν τα ακούσματα των προγόνων μας στο σήμερα. Ο Σήφης Τσουρδαλάκης συνεχίζει με επιτυχία τη (βαριά) κληρονομιά των Μελαμπιανών μουσικών, ενώ ο Μανώλης Χαμογιωργάκης είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα των μεγάλων Ρεθεμνιωτών λαγουτιέρηδων-ερμηνευτών. Η προσεγμένη ενορχήστρωση δίνει ένα όμορφο άκουσμα που σίγουρα δε θα απογοητεύσει κανένα λάτρη της κρητικής μουσικής. Εκτός από τους Σήφη Τσουρδαλάκη και Μανώλη Χαμογιωργάκη στην ηχογράφηση συμμετείχαν οι Μπάμπης Γαϊτανάκης, Μανώλης Δρίμης, Γιώργης Παπουτσάκης, Κώστας Μαρκάκης, Θανάσης Μαρίνης, Δημήτρης Παπουτσάκης και ο Στέλιος Μουλακάκης. Τους στίχουν έγραψαν η Θάλεια Μπιρικάκη, η Δέσποινα Ξερουδάκη, ο Γιώργης Ραπτάκης, η Μαρία Αυγουλαδάκη, η Ζαχαρένια Σαλούστρου, ο Ανδρέας Στυλιανουδάκης, ο Λευτέρης Μιχελάκης και ο Κώστας Χαμογιωργάκης. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την v.presnt στις Σαβ 10 Μαρ 2012, 01:42, 2 φορές συνολικά | |
|
ROOT ADMIN Root Admin
| Θέμα: Απ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΜΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ & ΣΗΦΗΣ ΤΣΟΥΡΔΑΛΑΚΗΣ - ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ Παρ 09 Μαρ 2012, 03:00 | |
| | |
|
rethemiwths Members
| Θέμα: Απ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΜΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ & ΣΗΦΗΣ ΤΣΟΥΡΔΑΛΑΚΗΣ - ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ Τετ 02 Ιαν 2013, 13:47 | |
| | |
|
ypoptos Members
| Θέμα: Απ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΜΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ & ΣΗΦΗΣ ΤΣΟΥΡΔΑΛΑΚΗΣ - ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ Πεμ 03 Ιαν 2013, 03:06 | |
| | |
|
CRIS Members
| Θέμα: Απ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΜΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ & ΣΗΦΗΣ ΤΣΟΥΡΔΑΛΑΚΗΣ - ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ Τετ 03 Ιουλ 2013, 03:38 | |
| | |
|
ompama 45 Uploaders
| Θέμα: Απ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΜΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ & ΣΗΦΗΣ ΤΣΟΥΡΔΑΛΑΚΗΣ - ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ Πεμ 25 Ιουλ 2013, 10:37 | |
| | |
|
CRIS Members
| Θέμα: Απ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΜΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ & ΣΗΦΗΣ ΤΣΟΥΡΔΑΛΑΚΗΣ - ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ Τρι 19 Μαρ 2019, 00:39 | |
| | |
|
cosmel Members
| Θέμα: Απ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΜΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ & ΣΗΦΗΣ ΤΣΟΥΡΔΑΛΑΚΗΣ - ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ Δευ 03 Αυγ 2020, 12:09 | |
| To link είναι πεθαμένο. Μήπως μπορείς να το ανανεώσεις για τα links στο easybytez; Ευχαριστώ πολύ! | |
|
CRIS Members
| Θέμα: Απ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΜΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ & ΣΗΦΗΣ ΤΣΟΥΡΔΑΛΑΚΗΣ - ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ Τετ 01 Σεπ 2021, 21:11 | |
| | |
|