agellikh1 Uploaders
| Θέμα: ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ (1972)DvdRip Πεμ 05 Απρ 2012, 07:20 | |
| Αγαπη μου παλιογρια(1972) Κωμωδία [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Κινηματογραφική διασκευή της ομώνυμης θεατρικής κωμωδίας των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη
Παραγωγή: Καραγιάννης - Καρατζόπουλος Σκηνοθεσία / Σενάριο: Κώστας Καραγιάννης Λαικά τραγούδια: Γ.Ζαμπετας Τραγούδι.Ε.Ροδά Χρογραφίες: Φ.Μεταξόπουλος
HΘοποιοί: K.Βουτσάς,Ξ.Καλογεροπούλου,Ν. Ρίζος,Γ.ΜοσχίδηςΜ. Φωκά, Ε.Ρίζου,Ρ.Βουτσινά,Ν. Βερλέκης,Μ. Δεστούνης,Μ.Κωνσταντάρα,Δ.Νομικού Υπόθεση: Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, με αφορμή έναν χορό που ήταν κάποτε της μόδας, αναπολεί τα γεγονότα μιας ολόκληρης ζωής. Η αναδρομή αρχίζει από τη μέρα που ο νέος πηγαίνει να ζητήσει το χέρι της καλής του. Συνεχίζεται με το γάμο, τις πρώτες παρεξηγήσεις, τα προβλήματα του έγγαμου βίου και την υιοθεσία, που ήταν απαραίτητη, μια και το ζευγάρι δεν μπορούσε να αποκτήσει παιδί. Μέσα σε μιάμιση ώρα, ολόκληρη ιστορία της ζωής του Λουκά και της Άννας παρελαύνει μπροστά στα μάτια μας…
Base Type: Αvi File Size: 691 MB PlayTime: 1:33:21 Number of Audio Streams:1 VideoCodec: Xvid Video Width(pixels): 720 Frame Height (pixels): 544 VideoFrameRate: 50.000 VideoFrame Count: 280019 Video Bitrate: 890 Audio Codec: AC3-0x0055 MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate(kbps): 128 Audio Bitrate Type ("CBR" or "VBR"): CBR Audio Channel : 2 Audio Sample Rate (Hz):48000
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΔΥΣΤΥΧΩΣΚλεισαμε!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Pass:agel59 1η δημοσίευση 23 Jun 2008, 01:20 by agellikh1GF-CW [COLOR]Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την agellikh1 στις Δευ 22 Ιουν 2015, 00:01, 1 φορά | |
|
passionata Admin
| Θέμα: Απ: ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ (1972)DvdRip Πεμ 05 Απρ 2012, 12:53 | |
| | |
|