agellikh1 Uploaders
| Θέμα: ΑΠ' Τ' ΑΛΩΝΙΑ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ (1972)DvdRip Σαβ 24 Μαρ 2012, 20:38 | |
| Απ`τ`Αλώνια στα Σαλόνια (1972) Κωμωδία
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παραγωγή:Καραγιάννης - Καρατζόπουλος Α.Ε.
Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης Σενάριο: Λάκης Μιχαηλίδης Μουσική:Γιάννης Καστρινός Τραγουδι: Πέτρος Μήλας, Ελένη Ροδά Ηθοποιοί:Δεσποινα Στυλιανοπουλου,Νικος Ριζος,Λαυρεντης Διανελλος,Αθηνοδωρος Προυσαλης, Σταυρος Ξενιδης,Μιτση Κωνστανταρα,Μακης Δεμιρης,Δημητρα Νομικου....... Υπόθεση:Μια αφελής χωριατοπούλα με λαϊκή φωνή, η Μαγδάλω, ταξιδεύει για την Αθήνα και στο τραίνο γνωρίζεται με τον Φώντα Γεωργίου, έναν κοντραμπασίστα που δίνει συχνά ρεσιτάλ κλασικής μουσικής. Όμως οι ριζικά διαφορετικές απόψεις τους, περί μουσικής, δημιουργούν ένταση μεταξύ τους που φτάνει στα όρια της απέχθειας. Στην πρωτεύουσα, η Μαγδάλω πιάνει δουλειά σΑ ένα νυχτερινό κέντρο, δίπλα σε έναν διάσημο τραγουδιστή, και σύντομα γίνεται σταρ του λαϊκού πενταγράμμου με το όνομα Μάγδα, ενώ ο Φώντας δεν σταυρώνει δουλειά με τίποτα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ατζέντη του. Για να τα βγάλει πέρα αναγκάζεται να ασχοληθεί λάθρα με τη σύνθεση λαϊκών ασματίων, κάνοντας μάλιστα και μεγάλες επιτυχίες.
AVI File Details
Name.........: Ap ta alwnia sta salwnia.avi Filesize.....: 800 MB Runtime......: 01:23:28 Video Codec..: DivX 4 Video Bitrate: 1205 kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate: 128 kb/s (64/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x576
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Pass:agel59 1η δημοσίευση 11Nov. 2008, 17:09 by agellikh1 GF Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm.
Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε....... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την agellikh1 στις Δευ 09 Φεβ 2015, 20:37, 2 φορές συνολικά | |
|
passionata Admin
| Θέμα: Απ: ΑΠ' Τ' ΑΛΩΝΙΑ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ (1972)DvdRip Κυρ 25 Μαρ 2012, 10:28 | |
| | |
|