Ελληνοφρένεια
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ελληνοφρένεια

ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το https://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση https://ellhnofrenia.all-up.com

N. Δούνια για την απιστία: “Δεν θα χαλούσα το γάμο μου για κάτι περιστασιακό”

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
μπεμπα
Trial moderators
Trial moderators
μπεμπα

N. Δούνια για την απιστία: “Δεν θα χαλούσα το γάμο μου για κάτι περιστασιακό” Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: N. Δούνια για την απιστία: “Δεν θα χαλούσα το γάμο μου για κάτι περιστασιακό”   N. Δούνια για την απιστία: “Δεν θα χαλούσα το γάμο μου για κάτι περιστασιακό” Icon_minitimeΤρι 13 Μαρ 2012, 11:32

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Για την απιστία μίλησε μεταξύ άλλων η Νόνη Δούνια και αποκάλυψε πως θα το χειριζόταν η ίδια..

Η Νόνη Δούνια υπήρξε ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στο χώρο της μόδας με ανοδική πορεία και πολλές προτάσεις. Η ίδια έκτος από το μόντελινγκ έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στο χώρο της τηλεόρασης όπου πάλι ξεχώρισε με το ιδιαίτερο στυλ της.

Το πρώην μοντέλο που αυτή την περίοδο παρουσιάζει την εκπομπή “Γονείς από κούνια” μέσα από μια ειλικρινή συνέντευξη μίλησε μεταξύ άλλων για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών της, και την απιστία στο “ΤV Έθνος”

Πιστεύει ότι υπάρχουν γονείς από κούνια;
“Όχι γονιός γίνεσαι δεν γεννιέσαι, κανένας δεν ξέρει από πριν τι τον περιμένει. Το μαθαίνει στην πορεία, υπάρχουν ζευγάρια που τους αρέσουν πολύ τα παιδιά και θέλουν να γίνουν γονείς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξέρουν πώς να είναι κιόλας”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

N. Δούνια για την απιστία: “Δεν θα χαλούσα το γάμο μου για κάτι περιστασιακό”
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» «Δεν συγχωρώ την απιστία»
» Φωτογραφίες από το γάμο του αδερφού της Χρηστίδου!
» Η Θάνου μιλά για το γάμο της και τη μητρότητα
» Χώρισαν πριν τον γάμο Ηλιάδη και Μηλιωτάκης;
» Πώς να κρατήσετε το γάμο σας “καυτό” !

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. :: Life style-
Μετάβαση σε: