μπεμπα Trial moderators
| Θέμα: Ανδρέας Μικρούτσικος: Έγινε Big Brother; Δεν το ξέρω! Πεμ 08 Μαρ 2012, 03:37 | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Έτοιμος για το μεγάλο come back είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο
οποίος έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα απομόνωσης επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα με ένα καινούργιο ριάλιτι το οποίο θα προβάλλεται στην Κύπρο.
Η κάμερα του Star συνάντησε τον γνωστό παρουσιαστή στα παρασκήνια των γυρισμάτων του νέου του ριάλιτι και ο Ανδρέας μιλώντας για το νέο του ξεκίνημα, δήλωσε: «Ένιωσα σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σαν να μην συνέβη τίποτα αυτά τα δύο χρόνια. Σε μένα, στην Ελλάδα... σαν να τα προσπέρασα», ενώ τόνισε με χιούμορ: «Είδα πολύ λίγη τηλεόραση. Ήμουν μια νοικοκυρούλα και μισή».
Όταν μάλιστα κλήθηκε να σχολιάσει τον πρόσφατο κύκλο του «Big Brother», που παρουσίασε η Ρούλα Κορομηλά, απάντησε: «Έγινε Big Brother; Με κλείσιμο μέσα; Ίσως είναι μια εποχή που δεν άνοιξα καθόλου την τηλεόραση. Στο λόγο της τιμής μου».
Όσο για το πόσο καιρό θα μείνει στην Κύπρο, ο Ανδρέας απάντησε: «Θα μείνω ένα μεγάλο διάστημα, θα το δούμε αυτό... Το έχουμε λίγο ρευστό. Γιατί όλο αυτό θα το στήσουμε για τον Σεπτέμβριο». | |
|