μπεμπα Trial moderators
| Θέμα: Ανέκδοτο που τα σπάει: Σεξουαλικό υπονοούμενο! Σαβ 03 Μαρ 2012, 13:16 | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Η δασκάλα ρωτάει τα παιδιά στο μάθημα της αριθμητικής..
- “Υπάρχουν δύο πουλάκια πάνω στο δέντρο Αν ο κυνηγός πυροβολήσει το ένα από αυτά, πόσα θα μείνουν?.”. Οπότε σηκώνει το χέρι της η Μαρία. - “Ναι Μαρία», λέει η δασκάλα. - “Ένα”, απαντάει η Μαρία. Ωστόσο ο Τοτός σηκώνει επίμονα το…. χέρι του φωνάζοντας: - “Όχι”. Η δασκάλα λοιπόν του απευθύνει το λόγο. - “Δεν θα μείνει κανένα, αφού και το δεύτερο πουλάκι θα ακούσει τον πυροβολισμό, θα τρομάξει και θα φύγει”, της λέει ο Τοτός. - “Όχι, Τοτέ, τώρα κάνουμε αριθμητική, οπότε θα μείνει ένα πουλάκι, εντάξει? Ωστόσο μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.” - “Καλά κυρία”. Μετά της λέει: - “Μπορώ να πω και εγώ ένα?” - “Ναι”, του λέει η δασκάλα. - “Λοιπόν, σε ένα παγκάκι κάθονται τρεις κυρίες και τρώνε παγωτό, η μια το γλείφει, η άλλη το δαγκώνει και η άλλη το βάζει όλο μέσα Ποια είναι παντρεμένη?.”. Οπότε η δασκάλα προβληματισμένη, αρχίζει να σκέφτεται και του απαντάει: - “Αυτή που το βάζει όλο μέσα.” - “Όχι κυρία”, της απαντάει ο Τοτός, “παντρεμένη είναι αυτή που φοράει βέρα, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε.” | |
|