| ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ | |
|
+17NIKIFOROS693 v.presnt komis.xx panagiotis_gyps ROOT ADMIN svelegrakis passionata dj_giannakisss ssakis manos43 polis6668 ntopas rethemiwths FANOULI xtsouk survivor vs388 21 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vs388 managers
| Θέμα: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Σαβ 24 Οκτ 2009, 07:39 | |
| ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Δραμουντάνης Αχιλλέας - Μαντινάδες και τραγούδια της Κρήτης [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Τίτλος: Μαντινάδες και τραγούδια της Κρήτης (2 CD) Αχιλλέας Δραμουντάνης Συμμετοχή: Μιχ.Δραμουντάνης - Αγγ.Αρβανίτης Ζωντανές ηχογραφήσεις
Τίτλοι CD 1
1. Με πήρε το παράπονο - Συρτό 2. Καλόγερος - Ακουστικό συρτό 3. Έβαλα πάλι τσι καημούς - Συρτό 4. Ενότητα - Συρτά Α α. Χανιώτισσα νεραϊδα μου β. Δε με φοβίζει ο θάνατος γ. Τυχαία πήρα το στενό δ. Ποια μαύρη μοίρα σ΄έφερε ε. Ω! κακομοίρα ανατολή 5. Ηθελα να'χει η σκέψη μου - Αμανές 6. Στην αγκαλιά σου επιθυμώ 7. Ενότητα - Συρτά β α. Ρεθεμνιανέ μου καντιφέ β. Τέσσερις είναι οι μάρτυρες γ. Δε με πειράζει πως αλλού δ. Εσύ'σουνα στο πόνο μου ε. Ότι σκεπάζει ο ουρανός ζ. Να μ΄αγαπά δε μ΄αγαπά 8. Ενότητα - Συρτά γ α. Δεν κελαϊδει μπλιο το πουλί β. Έγινε ο μπέτης σου γυαλί γ. Φυσά βοριάς δ. Στερουσιανή μου πέρδικα ε. τι να το κάνω το νερό 9. Θέλω να βλέπω θάλασσα - Νησιώτικο
CD 2
1. Μπορεί να πέσει ο ουρανός - Ανωγειανές κοντυλιές 2. Ψιχαλίδα - Αποκόρωνας 3. Ξανθομαλλούσα κοπελιά - Σκοποί της παρέας 4. Ότι είχα πιο πολύτιμο - Ανωγειανές κοντυλιές 5. Δε με φοβίζει ο θάνατος - Συρτά[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] RAR PASS - vs388[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΚΡΑ LINKS ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΟΥΝ ΣΤΟ bitshareΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΥΠΟΜΩΝΗ. KANTE ENA PREMIUM ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ bitshare ΠΑΤΩΝΤΑΣ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] ΓΙΑ ΑΝ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΓΧΟΣ ΑΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ. | |
|
| |
survivor Members
| Θέμα: Απ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Παρ 09 Ιουλ 2010, 00:29 | |
| | |
|
| |
xtsouk Members
| Θέμα: Απ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Παρ 30 Ιουλ 2010, 13:16 | |
| | |
|
| |
FANOULI Members
| Θέμα: Απ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τρι 29 Μαρ 2011, 19:00 | |
| | |
|
| |
rethemiwths Members
| Θέμα: Απ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τρι 14 Ιουν 2011, 03:22 | |
| | |
|
| |
ntopas Members
| Θέμα: Απ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τετ 22 Ιουν 2011, 13:54 | |
| | |
|
| |
polis6668 Members
| Θέμα: Απ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τετ 29 Ιουν 2011, 23:07 | |
| | |
|
| |
manos43 Members
| Θέμα: Απ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Κυρ 14 Αυγ 2011, 09:23 | |
| | |
|
| |
ssakis Members
| Θέμα: Απ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Δευ 15 Αυγ 2011, 01:10 | |
| | |
|
| |
dj_giannakisss Members
| Θέμα: Απ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τρι 30 Αυγ 2011, 00:01 | |
| | |
|
| |
passionata Admin
| Θέμα: Απ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Πεμ 29 Δεκ 2011, 12:21 | |
| | |
|
| |
svelegrakis Members
| Θέμα: Απ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τρι 28 Φεβ 2012, 04:35 | |
| | |
|
| |
ROOT ADMIN Root Admin
| Θέμα: Απ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Πεμ 01 Μαρ 2012, 08:40 | |
| | |
|
| |
panagiotis_gyps Members
| Θέμα: Απ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Δευ 23 Απρ 2012, 08:03 | |
| | |
|
| |
komis.xx Members
| Θέμα: Απ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Παρ 22 Ιουν 2012, 03:27 | |
| | |
|
| |
v.presnt Uploaders
| Θέμα: Απ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τρι 04 Σεπ 2012, 22:30 | |
| | |
|
| |
NIKIFOROS693 Members
| Θέμα: Απ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Σαβ 08 Σεπ 2012, 01:04 | |
| | |
|
| |
NIKIFOROS693 Members
| Θέμα: Απ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Σαβ 08 Σεπ 2012, 16:19 | |
| ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!! ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ! | |
|
| |
rethemiwths Members
| Θέμα: Απ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τρι 18 Δεκ 2012, 09:51 | |
| | |
|
| |
klant Members
| Θέμα: Απ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τρι 18 Δεκ 2012, 10:08 | |
| | |
|
| |
ypoptos Members
| Θέμα: Απ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τρι 18 Δεκ 2012, 10:43 | |
| | |
|
| |
CRIS Members
| Θέμα: Απ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Παρ 30 Αυγ 2013, 00:49 | |
| | |
|
| |
CRIS Members
| Θέμα: Απ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Παρ 12 Ιουλ 2019, 01:44 | |
| | |
|
| |
cosmel Members
| Θέμα: Απ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Κυρ 02 Αυγ 2020, 22:34 | |
| To link είναι πεθαμένο. Μήπως μπορείς να το ανανεώσεις για τα links στο easybytez; Ευχαριστώ πολύ! | |
|
| |
CRIS Members
| Θέμα: Απ: ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Κυρ 02 Μάης 2021, 11:21 | |
| | |
|
| |
| ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ | |
|