vs388 managers
| Θέμα: ΑΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΝΩΓΕΙΑΝΟΣ ΓΑΜΟΣ Δευ 20 Φεβ 2012, 10:23 | |
| ΑΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΝΩΓΕΙΑΝΟΣ ΓΑΜΟΣ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Οι ζωντανές ηχογραφήσεις της κρητικής μουσικής, είναι ίσως ο πιο άμεσος "δρόμος" να έρθει κανείς σε επαφή με τον τρόπο που διασκεδάζει και γιορτάζει τις χαρές του ο Κρητικός. Η πρόθεσή μας να καταγραφεί μια από τις πιο ζωντανές και ταυτόχρονα πιο αντιπροσωπευτικές στιγμές των κοινωνικών – μουσικών εκδηλώσεων της Κρήτης, μας οδήγησε στην απόφαση να ηχογραφήσουμε το γλέντι σε ένα γάμο στ’ Ανώγεια, χωρίς καμία τεχνική παρέμβαση και χωρίς κανένα προγραμματισμό ή σκηνοθετική επιμέλεια. Ο Νικηφόρος Αεράκης μαζί με τους: Μύρων Μαυρουδή, Βασίλη Ξυλούρη και Γιάννη Σταυρακάκη, μας βοηθούν να ανιχνεύσουμε τις καθαρόαιμες εκείνες στιγμές και το ανάλογο κλίμα που απηχεί κι εκφράζει κάποιες από τις συμπεριφορές των Κρητικών. Η δισκογραφική δουλειά αποτελείται από 1 cd με ένθετο 12σέλιδο βιβλιαράκι που περιέχει πολύτιμες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό για τον καλλιτέχνη και την κρητική μουσική.
CD:1 Format:mp3 Bitrate:128kbps COVERS:coveraki [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]01. Aνωγειανό μου γιασεμί α)Στον κήπο σου βασιλικός, β)Θε μου παράξενος σεβντάς 02. Παράπονα τσ' αγάπης α)Όποιον κι αν βάλεις στην καρδιά, β)Και το φεγγάρι βιαστικό, γ)Εσύ 'σαι αιτία κι αφορμή, δ)Παραπονούμαι μιας ψυχής 03. Kοντυλιές τσ' αυγής α)Ήθελα να 'μουνα πουλί, β)Χίλιες φορές 04. Γαμήλιο ξεφάντωμα α)Eγώ δε νιώθω μοναξά β)Kαι στο ψηλότερο βουνό, γ)Αφού καρδιά μου επάλεψες 05. Πυρετός στο γλέντι α)Bασιλικός πρασές – πρασές, β)Βιόλα μου, γ)Ο πόνος μέσα στην καρδιά, δ)Στην ασκιανάδα του δεντρού 06. Mαλεβυζιώτικος χορός[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] RAR PASS - vs388[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΚΡΑ LINKS ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΟΥΝ ΣΤΟ bitshareΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΥΠΟΜΩΝΗ. KANTE ENA PREMIUM ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ bitshare ΠΑΤΩΝΤΑΣ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] ΓΙΑ ΑΝ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΓΧΟΣ ΑΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ. | |
|
ROOT ADMIN Root Admin
| Θέμα: Απ: ΑΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΝΩΓΕΙΑΝΟΣ ΓΑΜΟΣ Δευ 20 Φεβ 2012, 10:25 | |
| | |
|
marg_m Members
| Θέμα: Απ: ΑΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΝΩΓΕΙΑΝΟΣ ΓΑΜΟΣ Δευ 20 Φεβ 2012, 16:39 | |
| | |
|
FANOULI Members
| Θέμα: Απ: ΑΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΝΩΓΕΙΑΝΟΣ ΓΑΜΟΣ Δευ 20 Φεβ 2012, 20:23 | |
| | |