μπεμπα Trial moderators
| Θέμα: Μπεκατώρου: Μου έγινε πρόταση για την πολιτική! Τρι 07 Φεβ 2012, 08:38 | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Πολλά κοινά με… την Ευγενία Μανωλίδου φαίνεται πως έχει η Μαρία Μπεκατώρου: πρώτο η παρουσίαση ριάλιτι μαγειρικής και δεύτερο η… πρόταση να πολιτευτεί! Τι απάντησε η παρουσιάστρια; «Ας κάτσω στα αυγά μου»!
Καλεσμένη στο «Μίλα», η Μαρία μίλησε για τον σύζυγό της, την εμπειρία της στο «Master Chef Junior», την απιστία που δεν θα συγχωρούσε και την σχέση της με την οικογένεια Καρατζαφέρη, σημείο όπου… έσκασε η «βόμβα».
«Κάτι μου είχε πει ο Γιώργος Καρατζαφέρης παλιά, αλλά δεν το θέλω καθόλου, με τίποτα. Τι να πάω να κάνω εγώ εκεί πέρα και τι θα λέω;», είπε η παρουσιάστρια όταν την ρώτησε η Τατιάνα Στεφανίδου αν έχει δεχθεί πρόταση να πολιτευτεί.
Μάλιστα, η Μαρία ήταν κατηγορηματική: «όλοι να πάνε αν θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική. Αλλά είναι και να το ‘χεις, να ξέρεις πέντε πράγματα. Να πάω και να είμαι μουγκή στη Βουλή; Μα δεν θέλω!».
«Υπάρχουν άτομα που θα έπρεπε να είναι εκτός Βουλής και εγώ μέσα σε αυτά θα είμαι. Ας κάτσω στα αυγά μου! Δεν θέλω ευθύνες, να πάρω στο κεφάλι μου κόσμο. Βλέπετε τι τραβάει ο κόσμος», κατέληξε. | |
|