μπεμπα Trial moderators
| Θέμα: Jolie: "Ανυπομονούσα να περάσει η ώρα να πάω στο κρεβάτι με τον Brad " Τετ 18 Ιαν 2012, 07:55 | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Τι κι αν ο Brad Pitt κυκλοφορεί με μπαστούνι;Η Angelina Jolie αλλά και όλες οι υπόλοιπες γυναίκες, θεό τον βλέπουν!
Με μια μόνο διαφορά. Πως η 36χρονη ηθοποιός είναι αυτή που έχει το προνόμιο να τον χαίρεται, κάτι το οποίο φρόντισε η ίδια να ξεκαθαρίσει.
Έτσι, λίγο μετά την απονομή των «Χρυσών Σφαιρών», η διάσημη ηθοποιός δήλωσε απερίφραστα στο Associated Press, πως όλη τη νύχτα, «ανυπομονούσα πότε θα περάσει η ώρα για να πάω στο κρεβάτι με τον Brad Pitt!»
Γιατί το έχει ξαναδηλώσει στο παρελθόν: «κακό κορίτσι είμαι μόνο για τον Brad!».
Να που τώρα μας δείχνει πως όχι μόνο το λέει, αλλά το κάνει κιόλας.
Μεγάλη θαυμάστρια σας λέμε η Jolie του Pitt. Για να καταλάβετε πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του, αρκεί να σας πούμες πως καθ΄όλη τη διάρκεια της βραδιάς των «Χρυσών Σφαιρών», τον κοιτούσε σαν ξερολούκουμο και έλιωνε!
«Είσαι πολύ ομορφότερος από εμένα απόψε» του ψιθύριζε συνεχώς στο αυτί, ενώ στη συνέχεια, ακούστηκε να του λέει: «τα παπούτσια μου με σκοτώνουν!» | |
|