xarax moderators
| Θέμα: ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΒΑΜΕ (2CD's) (10/2016) Πεμ 02 Νοε 2023, 18:40 | |
| Artist : Γιάννης Λεμπέσης Album : Θέλουμε Και Τα Τραβάμε (2Cd) Κυκλοφορία : Ogdoo Music Group (10/2016) Genre : Ρεμπέτικα Total Tracks : 42 Audio Format : Mp3 : 320 kbps Covers : Front- Σπόιλερ:
01. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΒΑΜΕ (Studio) – Γιώργος Μαργαρίτης, Γιάννης Λεμπέσης 02. ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ - Γιάννης Λεμπέσης 03. ΣΟΥ ‘ΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ 04. ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΄ΞΕΡΕ ΤΙ ΧΑΝΕΙ – Γιώργος Μαργαρίτης, Γιάννης Λεμπέσης 05. ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΗ 06. ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ Σ’ ΑΛΛΗ ΠΙΑΤΣΑ 07. ΠΑΙΞΕ ΒΑΡΥ ΚΙ ΑΣΗΚΩΤΟ 08. ΜΠΗΚΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ 09. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΙΝΑΡΕ – Παναγιώτης Λάλεζας, Γιάννης Λεμπέσης 10. ΜΗ ΜΟΥ ΧΑΛΑΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ – Μαριάνθη Λιουδάκη, Γιάννης Λεμπέσης 11. ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ 12. ΟΡΕΙΒΑΤΗΣ 13. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕ ΖΗΤΩ 14. ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – Μαρία Κατινάρη, Γιάννης Λεμπέσης 15. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ 16. ΕΠΙΜΕΝΩ 17. ΑΧ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ – Μαριάνθη Λιουδάκη, Γιάννης Λεμπέσης 18. ΘΑ Τ’ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΒΙΟΛΑΚΙ – Μαριάνθη Λιουδάκη, Γιάννης Λεμπέσης 19. ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΑΛΙΟΣ 20. ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ 21. ΘΑ ΄ΡΘΩ ΝΥΧΤΑ ΤΟΙΧΟ-ΤΟΙΧΟ 22. ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΙΧΩΣ ΔΡΑΚΟ (Studio) – Ντένια Κουρούση, Λιουδάκη, Γιάννης Λεμπέσης 23. ΚΑΡΔΙΟΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑΤΑ – Μαρία Σταφυλοπάτη, Γιάννης Λεμπέσης 24. Η ΣΠΙΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΩΤΙΑ 25. ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑ – Γιώργος Μαργαρίτης, Γιάννης Λεμπέσης 26. ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ 27. ΔΙΑΛΟΓΟΣ – Παναγιώτης Λάλεζας, Γιάννης Λεμπέσης 28. ΟΣΑ ΖΟΡΙΑ ΚΙ ΑΝ ΤΡΑΒΑΩ 29. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ – Μαρία Κατινάρη, Γιάννης Λεμπέσης 30. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΑΕΙ ΝΕΡΟ 31. ΤΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ 32. Μ’ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΣΟΥ ΦΙΛΙ 33. ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΖΩ 34. ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΝΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ – Παναγιώτης Λάλεζας, Γιάννης Λεμπέσης 35. ΕΙΠΕΣ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑ – Φάνης Σαπατίνας, Γιάννης Λεμπέσης 36. ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ 37. ΕΜΕΙΝΕ Η ΘΥΜΗΣΗ ΣΟΥ – Μαρία Κατινάρη, Γιάννης Λεμπέσης 38. ΕΧΩ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ 39. ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΓΚΕΛΑ 40. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ – Μαριάνθη Λιουδάκη, Γιάννης Λεμπέσης 41. ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ 42. ΡΙΞΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ
Επιβεβαίωση ποιότητας ήχου | |
|