OGIEN Uploaders
| Θέμα: VA - 90s Latin Essentials [01/2022] Κυρ 02 Ιαν 2022, 11:44 | |
|
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Artist: VA Title: 90s Latin Essentials Genre: Pop, Latin Year: 2022 Tracks: 100 Format: MP3 Quality: 320 Kbps / 44100 / Joint Stereo Time: 07:23:38 Size: 945 MB
01. Selena - Amor Prohibido 02. Maná - Oye Mi Amor 03. Shakira - Ciega, Sordomuda 04. Gloria Estefan - Mi Tierra 05. Enrique Iglesias - Bailamos 06. Ricky Martin - María 07. Juan Luis Guerra - Burbujas de Amor (Portuguese Version) 08. Jon Secada - Otro Día Más Sin Verte 09. Marco Antonio Solís - Si No Te Hubieras Ido 10. Carlos Vives - La Gota Fria 11. Jennifer Lopez - No Me Ames (with Marc Anthony) (Tropical Remix) 12. Alejandro Sanz - Corazón partío 13. Luis Miguel - Tengo Todo Excepto a Ti 14. Chayanne - Salomé 15. Gloria Trevi - Pelo Suelto 16. Buena Vista Social Club - Chan Chan 17. Celia Cruz - La Vida Es Un Carnaval 18. Soda Stereo - De Música Ligera (Remasterizado 2007) 19. Thalia - Piel Morena 20. Jarabe de Palo - La flaca 21. Kaoma - Lambada (Original Radio Edit) 22. Enanitos Verdes - Lamento Boliviano 23. Alejandra Guzmán - Eternamente Bella 24. José José - Amnesia 25. Emmanuel - Bella Señora 26. Enrique Iglesias - Experiencia Religiosa 27. Paulina Rubio - Mío 28. Banda Blanca - Sopa de Caracol 29. Alejandro Fernández - Como Quien Pierde una Estrella 30. Los Prisioneros - Tren Al Sur 31. Noelia - Tu 32. Moenia - Déjame Entrar 33. Marc Anthony - Dímelo 34. Cristian Castro - No Podrás 35. Ricky Martin - Livin' la Vida Loca (Spanish Version) 36. Los Fabulosos Cadillacs - Matador (Remasterizado 2008) 37. El General - Tu Pun Pun 38. Los Bukis - Como Fui A Enamorarme De Ti 39. Jerry Rivera - Ese (Balada) 40. Ricardo Montaner - La Cima Del Cielo 41. Elvis Crespo - Suavemente 42. Gipsy Kings - Volare 43. Ana Gabriel - Quién Como Tú 44. José Feliciano - Por Qué Te Tengo Que Olvidar? 45. Chayanne - Completamente Enamorados 46. Lourdes Robles - Abrázame Fuerte 47. Bronco - Que No Quede Huella 48. Maná - En El Muelle De San Blas 49. Los Bukis - Mi Deseo 50. Daniela Romo - Todo, Todo, Todo 51. Camilo Sesto - Amor Mío ¿Qué Me Has Hecho? 52. Magneto - Vuela, Vuela (Voyage, Voyage) 53. Los Temerarios - Mi Vida Eres Tú 54. Selena - Como La Flor (Remastered) 55. Juan Luis Guerra - Bachata Rosa (Portuguese Version) 56. Proyecto Uno - Tiburon 57. Paulina Rubio - Te Daría Mi Vida 58. Luis Miguel - No Sé Tú 59. Ana Gabriel - Evidencias 60. Gloria Estefan - Con los Años Que Me Quedan 61. Thalia - Amor A La Mexicana 62. Barrio Boyzz - Cerca De Ti 63. Juan Gabriel - Pero Qué Necesidad 64. Shakira - Pies Descalzos, Sueños Blancos 65. Caifanes - Afuera 66. Maná - Rayando El Sol 67. Maldita Vecindad y Los Hijos del 5to Patio - Pachuco 68. Gloria Trevi - Con los Ojos Cerrados 69. Ricky Martin - La Copa de la Vida (La Canción Oficial de la Copa Mundial, Francia '98) (Spanish Version) 70. Alejandra Guzmán - Hacer El Amor Con Otro 71. El General - Muévelo 72. Marco Antonio Solís - Así Como Te Conocí 73. Chayanne - El Centro De Mi Corazón (Album Version) 74. Selena - Bidi Bidi Bom Bom 75. Alejandro Fernández - Si Tú Supieras 76. Fey - Media Naranja 77. Mónica Naranjo - Solo Se Vive una Vez 78. Onda Vaselina - Te Quiero Tanto, Tanto 79. Los Tucanes De Tijuana - La Chona 80. Juan Luis Guerra - Mi PC 81. Café Tacvba - La ingrata 82. La Ley - Aquí 83. Alejandro Sanz - Amiga mía 84. Elvis Crespo - Tu Sonrisa 85. Los Amantes De Lola - Beber de Tu Sangre 86. Alejandra Guzmán - Mirala, Miralo 87. Ricky Martin - Vuelve 88. Vilma Palma e Vampiros - La pachanga 89. Draco Rosa - Vagabundo 90. Los Del Río - Macarena 91. Café Tacvba - Como te extraño mi amor 92. Marc Anthony - Te Conozco Bien 93. Nek - Laura no està 94. Luis Miguel - Dame 95. Aleks Syntek - Sexo Pudor Y Lágrimas 96. Enrique Iglesias - Enamorado Por Primera Vez 97. Willie Colón - Idilio 98. Caifanes - La Célula Que Explota 99. Thalia - Mujer Latina 100. La Ley - El Duelo
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Οταν κάποιος ρώτησε τον Βασιλιά της Σπάρτης Δημάρατο, γιατί οι Σπαρτιάτες θεωρούν άτιμους αυτούς που πετούν την ασπίδα τους και όχι αυτούς που πετούν τις περικεφαλαίες και τους θώρακες,αυτός απάντησε:
"Γιατί τις περικεφαλαίες και τους θώρακες τους φορούν για δική τους προστασία, ενώ την ασπίδα την κρατούν για να υπερασπίσουν την από κοινού παράταξη.
| |
|