xarax moderators
| Θέμα: ΗΛΙΑΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ - Δισκογραφία [Mp3+Flac] Πεμ 25 Ιουν 2020, 20:05 | |
| Ηλιάδη Αγγελική - Δισκογραφία[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]- Σπόιλερ:
Η Αγγελική Ηλιάδη γεννήθηκε στην Αθήνα. Από πολύ μικρή ηλικία έμαθε να αγαπά το λαϊκό τραγούδι, με 'δασκάλα' τη γιαγιά της, τη μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού, Καίτη Γκρέυ. Η πρώτη της επαγγελματική εμπειρία ήταν το 1995 στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ, δίπλα στους Άγγελο και Στέλιο Διονυσίου. Από τότε μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως η Δέσποινα Βανδή, Ο Νότης Σφακιανάκης, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος κ.α.
2003 - Τη μοναξιά φοβάμαι (Mp3+Flac) 2004 - Ένα χρόνο μαζί (Mp3+Flac) 2005 - Τώρα τι θες (Mp3+Flac) 2006 - Απόφαση καρδιάς (Mp3+Flac) 2007 - Ποτέ δεν έφυγες (Mp3+Flac) 2009 - Εγώ μιλάω με τη καρδιά μου (Mp3+Flac) 2009 - Χαμογελώ (Mp3+Flac) 2010 - Χαμογελώ και προχωράω (Mp3+Flac) 2011 - Με την αγάπη τα ‘χω βάλει (Mp3+Flac) 2012 - Τραυματισμένε μου έρωτα (Mp3+Flac) 2013 - Τα Παράπονα Μου (Mp3+Flac)[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|