akil Uploaders
| Θέμα: VA-RemiXmania Vol.8 By Anaconda 2010 Τρι 15 Νοε 2011, 03:15 | |
| VA-RemiXmania Vol.8 By Anaconda 2010 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Artist................:Varius Album ................:VA-RemiXmania Vol.8 Genre ................:Remix Tracks................:122 Year................:2011 Quality................:192 / 44.1kHz / Joint-Stereo Total Size................:593 MB Covers................:Ναι Servers................:Rapidshare-Megaupload-Hotfile-Filesonic-Fileserve Uploader................:Anaconda2010 Tracklist: Axtipitos Mc & Dj Nikos Z 01.Axtipitos Mc & Dj Nikos - Δε Με Φτάνεις 02.Axtipitos Mc & Dj Nikos - Κουνιέσαι στον ρυθμό μου 03.Axtipitos Mc & Dj Nikos - Τη μέρα που σε γνώρισα 04.Axtipitos Mc & Dj Nikos & DJ MasterSound-Κοκκίνου - Ερωτεύθηκα ( Derti Club Mix) 05.Axtipitos Mc & Dj Nikos- Ιερεμίας - Για Σένα (club remix) 06.Axtipitos Mc & Dj Nikos- Κιάμος - Από Δευτέρα(Club remix) 07.Axtipitos Mc & Dj Nikos-Nicko-Break Me 08.Axtipitos Mc & Dj Nikos-Nino - ΟΚ ( Ολική Καταστροφή )(club mix) 09.Axtipitos Mc & Dj Nikos-Βίσση & Καρβέλας - Αντίστροφη μέτρηση 10.Axtipitos Mc & Dj Nikos-Γιώρκας - Θα πέσω θα σηκωθώ (Old School) 11.Axtipitos Mc & Dj Nikos-Κυανός - Κόβω φλέβες (Reggaeton Remix) 12.Axtipitos Mc & Dj Nikos-Ξέστερνος - Μου λείπεις (Club Remix) 13.Dj Nikos - Γιασεμής Ούτε Κρύο Ούτε Ζέστη 14.Dj Nikos-Stan feat. NiVo - Αν μου φτάναν τα λεφτά Dj Kostis ks 01.Παρις-Εμμονη σκεψη (Club dance mix) 02.Γιώργος Μάης - Το άγγιγμα (Club mix) 03.Αδαμαντίδης - Ματια Μου Γλυκα (reggaeton mix) 04.Βέρτης - Δε σε νοιάζει (Darbuk dance intro) 05.Βίσση - Αποδείξεις (Club mix) 06.Φουρέιρα - Άσε με (Dub intro edit) 07.Ηλιάδη Εσένα-Μόνο (Club mix) 08.Κελεκίδου - 'Άγγελοι στην κόλαση (Ragga mix) 09.Κοκκίνου Ερωτεύτηκα (Darbuka reggaeton) 10.Μακρής - Μόνο εσύ (Club mix) 11.Mark Angelo feat. Vegas - Μη σε νοιάζει 12.Μαζωνάκης- Εξαρτηση,εξαντληση (Beat club mix) 13.Ρέμος-Τώρα ελπίζω 14.Τάσσιος Για Σένα (Darbuka mix) 15.Vegas-Φιλί (Club mix) 16.Σαμπάνης - Μυστήριο Τρένο (Club mix) Dj Pathius & Giannis D 01.Κ . Νταντής feat. Βασίλης . Δελόγλου - Όταν θα φύγω 02.Ominus ft Αλκμήνη-Καυτό καλοκαίρι (Sunshine mix) 03.Νίκος Βέρτης-Όσο θα αναπνέω (Reggutton remix) 04.Θάνος Πετρέλης-Ποια Να Συγκριθεί Μαζί Σου 05.Έλλη Κοκκίνου - Απίστευτος 06.Διονύσης Μακρής - Μόνο εσύ(Club Remix) 07.Κωνσταντινος Γαλανος-Να Πας 08.Νίνο - Οκ (Ολική Καταστροφή) 09.Πάολα Φωκά - Το Αμαρτωλό 10.Τριαντάφυλλος-Καινούρια Εκανα Αρχή Dj Proedro$ 01.Επιτέλους οι δυο μας vs I Know You Want Me 02.Fatman Scoop Feat Snoop Dogg vs Αγγελική Ηλιάδη - Εσένα Μόνο 03.Goin' Through & Ελισάβετ Σπανού - Κάτι Μοναδικό Vs Eve-Tambourine 04.Σάκης Ρουβάς-Και...Σε θέλω - XXX Orgasm remix 05.Μεσα σου, Κανε ντου, Καρτα, Deal, Ως το πρωι ( Mash Up Remix ) 06.Ναι ναι ναι, Put Your Hands Up, Nothing To Lose 8Mash Up Remi) 07.Cidinho & Doca vs Γιώργος Τσαλίκης - Πάρα Πολύ (Club Remix) 08.Υπάρχει ζωή ( Yeah Lets Dance ) Mash Up Remix 09.Akon Ft Melissa - Yalli Nassini (Arabian Darabuka Remix) 10.Άντζυ Σαμίου - Ασπιρίνη (Touberleki Remix) Dj Skot 01.Inna Hot - Amazing Feat. Ως τον ουρανό είναι λίγο 02.Lava Feat. Μαρία Ματσούκα -Σήκω 03.Αλέξης Νείρος - Θέλεις μωρό μου '(Super Dance) 04.Βανδή - Όλα οδηγούν σε σένα vs Rihanna - Unfaithful 05.Ελένη Φουρέιρα - Το' χω (Pom Pom Remix) 06.Κώστας Lava Feat. Στικούδη - Τώρα (Grazy Remix) 07.Μηδενιστης Feat. Ελεαννα Αζουκη - Πρωτη Νυχτα 08.Νίνο - OK Ολική Καταστροφή vs Inna - Hot 09.Ολγα Φαρμακη-Ελα Ελα 10.Πέγκυ Ζήνα - Aν μαγαπας vs Beyoncé - Halo DJ.OmeyocaN 01.Πάνος Καλίδης - Γεια Σου (unfinished mix) 02.Κώστας Καραφώτης - Απεργώ (reggaeton mix) 03.DJ OmeyocaN - M' αρέσει το Sex (arabic mix) 04.DJ OmeyocaN - Κοίτα (tempo mix) 05.DJ OmeyocaN -Δεν σε θέλω 06.DJ OmeyocaNi - Sexy (ramzi kuchek mix) 07.Onirama ft. Sanjuro - Να την προσέχεις (how gee mix) 08.Βασίλης Μητρόπουλος - Μάγια Μάγια 09.Βασίλης Μητρόπουλος - Μου έκανε καλό αυτός ο χωρισμός 10.Βασίλης Μητρόπουλος - Τις θέλω και τις δυο (toumperleki mix) 11.Βασιλικη Νταντα - Λογικα 12.Έλλη Κοκκίνου - Απίστευτος (tempo mix) 13.Νίκος Βέρτης - Δε με σκέφτεσαι DjRoume.gr 01.Φουλη Τσελεπη - Αλλη μια φορα 02.Γαλανός Κωνσταντίνος - Να Πας 03.Σταμάτης Γονίδης-Γιορτάζω Ενα Χρόνο 04.Γιάννης Καλλιμάνης - Γυρνάω Μόνος 05.Κάλια Βενέτη - Ξενυχτάς 06.Νίκος Βέρτης - Αν είσαι ένα αστέρι 07.Γιώργος Μαζωνάκης - Τα ίσια αναποδα 08.Χρήστος Χολίδης - Καταδικασμένος 09.Κουρκούλης Νίκος - Ποιά Είσαι Εσύ 10.Νίκος Βέρτης - Δε Με Σκέφτεσαι Dj Staif 01.Goin' Through - Δεν καταλαβαίνω 02.Master Tempo ft Coolio - Sexy ft I Like Girls 03.Master Tempo ft Τσαλίκης - Τα περαστικά μου 04.Master Tempo ft Χρήστου - Δεξιώσεις 05.OGE feat. Αντιγόνη Ψυχράμη - Χαμογέλα 06.Stan - Ταξιδεψέ με 07.Tns & Oge ft Demy - Μόνο Μπροστά 08.Tus & Remis Xantos - Μη ρωτάς πως περνάω 09.Εισβολέας - Όπα Λαλά 10.Καταχθόνιος - Το καλύτερο Deal 11.Μηδενιστής - Όλα 12.Μηδενιστής ft Αδάμου - Everybody Dance Now 13.Νίκος Βέρτης - Δε Με Σκέφτεσαι 14.Nίκος Γκάνος (Nicko) - Break me 15.Χάρης Κωστόπουλος - Το Πρώτο Θέμα Mister DJ's & Benyc 01.Αργυρός - Eρωτευμένος και τρελός 02.Νίκος Βέρτης - Δεν Με Σκέφτεσαι 03.Γ.Παπαδόπουλος - Μη σβήνεις τα Φώτα(Club Mix) 04.Α. Ηλιάδη - Χαμογελώ και προχωράω(Club Mix) 05.Ηλίας Βρεττός – Μέτρα Τα Αστέρια 06.Νίκος Γκάνος - Κοίτα Τι Έκανες (Breeze Remix) 07.Ν.Οικονομόπουλος - Ξημερώνει(Dj Niko Da Loop, Coco & Benyc Remix) 08.Παναγιώτης Ραφαηλίδης - Πετάω Ψηλά (Benyc Official Remix) 09.Rec - Σε όνειρα χαμένα (Club Mix) 10.Stan - Αν μου φτάναν τα λεφτά (Club Mix) 11.Θάνος Πετρέλης - Θέλω και τα παθαίνω 12.Μιχάλης Χατζηγιάννης-Έλα κοντά 13.Μ.Χατζηγιάννης - Το καλοκαιρι μου (Sunshine Clubbing Mix) 14.Μιχάλης Χατζηγιάννης - Το καλύτερο ψέμα Silent Man 01.Nigma ft. Mister Djs - Αφορμές 02.Stavento - Άμα σ' είχα κοντά μου 03.Άννα Βίσση-Αλήτισσα Ψυχή 04.Εύα Μπάιλα - Κάνε μια στάση εδώ 05.Μέντορας & Έλλη Κοκκίνου - Τα γενεθλια μου 06.Μιχάλης Χατζηγιάννης - Πού να σε βρω 07.Παναγιώτης Ραφαηλίδης – Η Αγάπη Είναι 08.Παναγιώτης Ραφαηλίδης - Πετάω Ψηλά 09.Πάνος Κιάμος - Εννοείται 10.Σάκης Αρσενίου-Σαν την αγάπη μας δεν έχει Thank you Anaconda 2010! Downioad: or or or or or | |
|
ROOT ADMIN Root Admin
| Θέμα: Απ: VA-RemiXmania Vol.8 By Anaconda 2010 Τετ 16 Νοε 2011, 09:05 | |
| | |
|
ypoptos Members
| Θέμα: Απ: VA-RemiXmania Vol.8 By Anaconda 2010 Κυρ 16 Σεπ 2012, 21:24 | |
| | |
|