xarax moderators
| Θέμα: ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΙΚΗΣ - Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ (1960-2000) (8CD’s) (2008) Πεμ 10 Οκτ 2019, 07:51 | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Artist : Μίκης Θεοδωράκης Album : Η Διαδρομή (1960-2000) (8 Cd) Released : BHMA (2008) Genre : Εντεχνο & Λαϊκό Number Of Tracks : 100 Audio Format : Flac lossless Covers : Full & Booklet[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]- Σπόιλερ:
Cd 1
01. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Μέρα Μαγιού 02. Μαίρη Λίντα - Βασίλεψες Αστέρι Μου 03. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Πού Πέταξε Τ' Αγόρι Μου 04. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Άρνηση (Στο Περιγιάλι Το Κρυφό) 05. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Κράτησα Τη Ζωή Μου 06. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Μέσα Στις Θαλασσινές Σπηλιές 07. Μίκης Θεοδωράκης - Χάθηκα 08. Μαρινέλλα - Όμορφη Πόλη 09. Μαίρη Λίντα - Μυρτιά 10. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Είχα Φυτέψει Μια Καρδιά 11. Μαίρη Λίντα - Ροδιά 12. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Μαργαρίτα, Μαργαρώ
Cd 2
01. Στέλιος Καζαντζίδης, Μαρινέλλα - Καημός 02. Στέλιος Καζαντζίδης, Μαρινέλλα - Παράπονο 03. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Δραπετσώνα 04. Στέλιος Καζαντζίδης, Μαρινέλλα - Έχω Μια Αγάπη 05. Στέλιος Καζαντζίδης, Μαρινέλλα - Βράχο, Βράχο 06. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Μάνα Μου Και Παναγιά 07. Στέλιος Καζαντζίδης, Μαρινέλλα - Σαββατόβραδο 08. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Η Νήσος Των Αζορών 09. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Η Ρομβία 10. Γιώτα Λύδια - Μελαχρινή Μου Κοπελιά 11. Πάνος Γαβαλάς - Στο Έρημο Λιμάνι 12. Πόλυ Πάνου - Σε Ποιο Βουνό 13. Πάνος Γαβαλάς - Κάποιο Πρωινό Στον Πειραιά
Cd 3
01. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Της Ξενιτιάς (Φεγγάρι Μάγια Μου 'κανες) 02. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Μέσα Στα Μαύρα Σου Μαλλιά 03. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Απρίλης 04. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Ένα Δειλινό 05. Γιώτα Λύδια - Προδομένη Αγάπη 06. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Στα Περβόλια 07. Γιώτα Λύδια - Νανούρισμα 08. Μαρία Φαραντούρη - Το Παράθυρο 09. Μαρία Φαραντούρη - Ήταν 18 Νοέμβρη 10. Μαρία Φαραντούρη - Το Γελαστό Παιδί 11. Νίκος Κούρκουλος, Τζένη Καρέζη - Από Το Παράθυρό Σου 12. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Δόξα Τω Θεώ 13. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Στρώσε Το Στρώμα Σου 14. Μαίρη Λίντα - Μαγιοπούλα
Cd 4
01. Πόλυ Πάνου - Αγάπη Μου (Αστέρι Μου, Φεγγάρι Μου) 02. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Ροδόσταμο 03. Μαίρη Λίντα - Αν Θυμηθείς Τ' Όνειρό Μου 04. Οργανικό - Οι Χαρταετοί 05. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Βρέχει Στη Φτωχογειτονιά 06. Γιώτα Λύδια - Ο Ουρανός Είναι Κλειστός 07. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Καράβι Καλοτάξιδο 08. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Χρυσοπράσινο Φύλλο 09. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Αχ Χελιδονάκι 10. Οργανικό - Zorba The Greek 11. Τζένη Καρέζη - Κουράστηκα Να Σε Κρατώ 12. Γιώτα Λύδια, Νότης Περγιάλης - Ο Ήλιος Κοίταξε Τη Γη
Cd 5
01. Μελίνα Μερκούρη - Με Το Λύχνο Του Άστρου 02. Γρηγόρης Μπιθικώτσης & Χορωδία - Ένα Το Χελιδόνι 03. Γρηγόρης Μπιθικώτσης & Χορωδία - Της Δικαιοσύνης 04. Γρηγόρης Μπιθικώτσης & Χορωδία - Της Αγάπης Αίματα 05. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Οι Μοιραίοι 06. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Η Μπαλάντα Του Αντρίκου 07. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Γωνιά, Γωνιά 08. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Στράτα Τη Στράτα 09. Ντόρα Γιαννακοπούλου - Μαρίνα 10. Ντόρα Γιαννακοπούλου - Του Μικρού Βοριά 11. Μαρία Φαραντούρη - Τ' 'Ονειρο Καπνός (Στης Νύχτας Το Μπαλκόνι) 12. Μαρία Φαραντούρη - Στου Κόσμου Την Ανηφοριά 13. Μαρία Φαραντούρη - Ο Ίσκιος Έπεσε Βαρύς
Cd 6
01. Μαρία Φαραντούρη - Άσμα Ασμάτων 02. Μαρία Φαραντούρη - Ο Αντώνης 03. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Αυτά Τα Δέντρα 04. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Δέντρο Το Δέντρο 05. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Θα Σημάνουν Οι Καμπάνες 06. Βίκυ Μοσχολιού - Σήμερα Βράδιασε Νωρίς 07. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Θα Ρίξω Πέτρα Στη Ζωή 08. Βίκυ Μοσχολιού - Αγάπη Δίχως Άκρη 09. Άννα Βίσση - Χτες Το Απόγευμα Στο Άαχεν 10. Γιώργος Ζωγράφος - Στο Καφενείο 'Ελληνικόν' 11. Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Σωτήρη Πέτρουλα 12. Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Έφτασες Αργά
Cd 7
01. Μανώλης Μητσιάς - Το Τρένο Φεύγει Στις Οκτώ 02. Μανώλης Μητσιάς - Σ' Αυτή Τη Γειτονιά 03. Μανώλης Μητσιάς - Μια Νυχτερίδα 04. Μαρία Φαραντούρη & Χορωδία - Los Libertadores 05. Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Αϊντε Μια 06. Μαρία Φαραντούρη - Μιλώ (Αρκαδία VIII) 07. Μαρία Φαραντούρη & Χορωδία - Στον Άγνωστο Ποιητή (Αρκαδία VI) 08. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Μέσα Σε Κήπο (Αρκαδία ΙΙΙ) 09. Μαργαρίτα Ζορμπαλά - Δρόμοι Παλιοί 10. Μαργαρίτα Ζορμπαλά - Οι Στίχοι Αυτοί 11. Πέτρος Πανδής - Όλα Έχουν Αποδελτιωθεί 12. Μαργαρίτα Ζορμπαλά - Όταν Μιαν Άνοιξη
Cd 8
01. Στέλιος Καζαντζίδης - Τα Παράθυρα Ορθάνοιχτα 02. Στέλιος Καζαντζίδης - Στην Ανατολή 03. Στέλιος Καζαντζίδης - Άπονες Εξουσίες 04. Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Τζένη Καρέζη & Χορωδία - Ο Αδελφός Τον Αδελφό 05. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Μοιρολόι Της Βροχής 06. Δήμητρα Γαλάνη & Χορωδία Τερψιχόρης Παπαστεφάνου - Νύχτα Μαγικιά 07. Μαρία Φαραντούρη - Με Σημαία Και Περίστροφο 08. Μαρία Φαραντούρη - Σαν Να Μην Έζησα Ποτέ 09. Σταμάτης Κόκοτας - Δάκρυσαν Τα Σεντόνια Μου 10. Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Μπαλάντα Στους Άδοξους Ποιητές 11. Μαρία Φαραντούρη - Μάγια 12. Μαρία Φαραντούρη - Κάποτε Θα 'ρθουν
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
ganton Members
| Θέμα: Απ: ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΙΚΗΣ - Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ (1960-2000) (8CD’s) (2008) Παρ 11 Οκτ 2019, 00:30 | |
| | |
|
georvlah Members
| Θέμα: Απ: ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΙΚΗΣ - Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ (1960-2000) (8CD’s) (2008) Πεμ 31 Οκτ 2019, 10:33 | |
| | |
|