[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Artist : Χρήστος Γιαννόπουλος
Album : Τα Φώτα Στην Αυλαία (2Cd)
Released : Καθρέφτης (01/2011)
Genre : Λαϊκά
Number Of Tracks : 27
Audio Format : Mp3 : 320 kbps
Cover : Front- Σπόιλερ:
Ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής Χρήστος Γιαννόπουλος με 25 χρόνια προϋπηρεσίας στην δισκογραφία έχει μέχρι σήμερα κυκλοφορήσει κάτω από τον υπέρτιτλο ΑΥΛΑΙΑ τις συλλογές Ανοίγει η Αυλαία, Αυλαία και Πάμε ενώ μόλις κυκλοφόρησε, σε πολυτελή συσκευασία το διπλό CD Τα φώτα της Αυλαίας,
Η σειρά των CD Αυλαία τείνει να γίνει θεσμός προτείνοντας νέα πρόσωπα με ταλέντο που δεν ανήκουν σε παρέες ή δεν είχαν την τύχη να δώσουν το παρόν στην δισκογραφία. Με τις συλλογές αυτές, που αποτελούν μια δισκογραφική πρόταση, έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους στιχουργούς απ' όλη την Ελλάδα που δεν έχουν την ευκαιρία να τα ακούν τα τραγούδια τους μελοποιημένα και τραγουδισμένα από γνωστές φωνές του ελληνικού τραγουδούν αλλά και από νέους σημαντικούς τραγουδιστές.
Τα τραγούδια του νέου διπλού CD καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ελληνικού τραγουδιού από ποκ ροκ, έντεχνο, ethnic παραδοσιακό μέχρι σύγχρονο λαϊκό. Οι φωνές που ερμηνεύουν είναι Χριστίνα Μαραγκόζη, Κώστας Μπίγαλης, Λάμπρος Καρελάς, Θανάσης Κομνηνός, Ηλίας Ασβεστόπουλος, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Αλέξανδρος Χατζής ο ίδιος ο Χρήστος Γιαννόπουλος και από τους νεότερους Νίκος Μπλιός, Ανθίππη Παπαηλία, Αλεξανδρος Δράκος, Κική Τερζή, Δημήτρης Φράγκος, Δημήτρης Γακιόπουλος, Δημήτρης Τακάς, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνα Μεταξά, Στέλιος Γυαλινάκης. Οι προσεγμένες ενορχηστρώσεις πλαισιώνουν το άρτιο ηχητικό αποτέλεσμα που γίνεται αποδεκτό από τους απαιτητικούς ακροατές κάθε είδους ελληνικού τραγουδιού αλλά και από ειδικούς.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Cd1
01. Τα Λόγια Στο Χαρτί (Χριστίνα Μαραγκόζη)
02. Ακόμα Σ' Αγαπώ (Θανάσης Κομνηνός)
03. Χαμένος Θησαυρός (Λάμπρος Καρελάς)
04. Αυτός Ο Κόσμος (Αλέξανδρος Δράκος, Ανθίππη Παπαηλία)
05. Θλιμμένος Αμανές (Δημήτρης Γακιόπουλος)
06. Πες Μου (Δημήτρης Φράγκος)
07. Γυαλί (Στέλιος Γυαλινάκης)
08. Ένα Βαρύ Ρεμπέτικο (Αλέξανδρος Δράκος)
09. Την Αγαπούσα (Νίκος Μπλιος)
10. Απόψε Στην Αστόρια (Δημήτρης Γακιόπουλος)
11. Λάθος Αριθμός (Ειρήνη Παπαδοπούλου)
12. Χιονάνθρωπος (Δημήτρης Γακιόπουλος)
13. Οι Σελίδες (Κωνσταντίνα Μεταξά)
14. Θέλω Να 'ρθεις Μαζί Μου (Κυριακή Τερζή)
Cd2
01. Το Ευχαριστώ Μου Είναι (Χρήστος Γιαννόπουλος)
02. Εδώ Είμαι Μάνα Μου (Αναστασία Κοντού)
03. Δεν Είναι Υπερβολή (Γιώργος Πολυχρονιάδης)
04. Ο Χρόνος Σου (Γιώργος Πολυχρονιάδης, Λάμπρος Καρελάς)
05. Ταξιδιάρα Αγάπη (Κώστας Μπίγαλης)
06. Από Σένα Ξεκινάει (Θανάσης Κομνηνός)
07. Οι Νύχτες Μας (Γιώργος Πολυχρονιάδης)
08. Μου Χρωστάς Έναν Απρίλη (Χριστίνα Μαραγκόζη)
09. Εξιτήριο (Δημήτρης Τακάς)
10. Ταξίδι Δικό Μου (Χρήστος Γιαννόπουλος)
11. Φεγγάρια Οι Αγάπες (Ηλίας Ασβεστόπουλος)
12. Σημείο Αναφοράς (Αλέξανδρος Χατζής)
13. Πέρασα Απ' τον Κήπο Σου (Κυριακή Τερζή)
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]