NEW GREEK Uploaders
| Θέμα: ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ - ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 12/2018 Παρ 07 Δεκ 2018, 23:01 | |
| Artist: ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣAlbum: ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣReleased: 12/2018Company: HEAVEN MUSIC A.E.CD-Type: Cd AlbumGenre: ΕΝΤΕΧΝΟNumber of tracks: 19Audio Format: MP3Quality (bitrate): 320kbsΣυνθέτης: ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΥΡΕΣΗΣ, ΜΕΛΙΣΣΕΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΕΛΛΙΑΔΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΝΑΡΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΝΑΡΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ, ΖΩΗ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ, ΒΑΣΟΣ ΑΡΓΥΡΙΔΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΜΕΡΤΖΑΝΟΣΣτιχουργός: ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΑΧΟΥΤΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΠΟΛΥΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΡΑΨΑΣ, ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΓΝΗ, ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΛΟΥΚΑΣ ΣΠΑΘΑΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΝΤΖΟΣ, ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣΣυμμετοχές: ΜΑΡΙΑ ΚΡΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΝΑΡΑΣΚαινούργια τραγούδια αλλά και τραγούδια που φιλοξενήθηκαν σε cd αγαπημένων μου καλλιτεχνών. Μετά από προτροπή του φίλου μου και συνεργάτη μου Αλέξανδρου Καραμαλίκη -ο οποίος ανέλαβε μαζί με τη δισκογραφική εταιρία Heaven Music και την επιμέλεια αυτής της δουλειάς- τα τραγούδια αυτά συγκεντρώθηκαν σ' ένα cd που πραγματικά χαίρομαι να το ακούω. Κάποια από αυτά τα γνωρίζετε ήδη και κάποια θα τα ακούσετε για πρώτη φορά. Ελπίζω να τα αγαπήσετε όπως εγώ. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ τους δημιουργούς (συνθέτες – στιχουργούς) για την εμπιστοσύνη τους στη φωνή και στν ψυχή μου. (Κώστας Μακεδόνας)
Ο δίσκος «Τα πλοία της γραμμής» του Κώστα Μακεδόνα περιλαμβάνει 19 μοναδικά τραγούδια που ερμήνευσε με αγάπη.
Το νέο album περιλαμβάνει τις επιτυχίες «Είναι πια αργά» , «Τα πλοία της γραμμής» και το «Κόψε τα σ’άγαπω» που έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο YouTube και μετράνε χιλιάδες views μέχρι και σήμερα.
Το album περιέχει και δυο ντουέτα. Το «Ότι αγάπησες δεν είναι πια εκεί» με την Μαρία Κρασοπούλου και το «Νόμιζα» με τον Γιώργο Φανάρα.
Το νέο album του Κώστα Μακεδόνα κυκλοφορεί από την Heaven Music.01 ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 02 ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ 03 ΚΟΨΕ ΤΑ Σ' ΑΓΑΠΩ 04 ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ! 05 ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ 06VΑΝΑΦΙΛΗΤΟ 07 ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ 08 ΜΑΖΙ 09 Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΚΕΙ (με τη Μαρία Κρασοπούλου) 10 ΝΟΜΙΖΑ (με τον Γιώργο Φανάρα) 11 ΟΝΕΙΡΑ ΧΑΜΕΝΑ 12 ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΘΗΚΑΝ 13 ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΣ 14 ΑΔΙΚΗ ΜΕΡΑ 15 ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ 16 ΔΕΝ Σ' ΕΧΩ 17 ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ 18 ΔΙΝΩ ΣΤΙΓΜΑ 19 ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ | |
|
jxb1311 Members
| Θέμα: Απ: ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ - ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 12/2018 Σαβ 08 Δεκ 2018, 04:40 | |
| | |
|
ralvla Members
| Θέμα: Απ: ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ - ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 12/2018 Σαβ 08 Δεκ 2018, 05:49 | |
| | |
|
artageo Members
| Θέμα: Απ: ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ - ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 12/2018 Σαβ 08 Δεκ 2018, 10:03 | |
| | |
|
artageo Members
| Θέμα: Απ: ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ - ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 12/2018 Κυρ 09 Δεκ 2018, 00:33 | |
| | |
|
panlimna Members
| Θέμα: Απ: ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ - ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 12/2018 Κυρ 09 Δεκ 2018, 04:49 | |
| | |
|
yrt40 Members
| Θέμα: Απ: ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ - ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 12/2018 Δευ 10 Δεκ 2018, 12:47 | |
| | |
|