xarax moderators
| Θέμα: ΣΥΛΛΟΓΗ - ΤΑ ΜΕΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ Νο 01 (3CD’s) (2009) Κυρ 03 Ιουν 2018, 11:16 | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Artist : Various Album : Τα Μελοποιημένα Νο 01 (3Cd) Released : Lyra (2009) Number Of Tracks : 63 Audio Format : Mp3 : 320 kbps Covers : Front[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]- Σπόιλερ:
CD1 01. Ιδανικός Και Ανάξιος Εραστής (Κώστας Καράλης) 02. Μη Χτυπάς Σ' Ένα Σπίτι Κλειστό (Μανώλης Μητσιάς) 03. Το Άγαλμα (Γιάννης Πουλόπουλος) 04. Της Αγάπης Αίματα (Μαρία Φαραντούρη) 05. Ποιός Είδε Την Αγάπη Μου (Γιώργος Ζωγράφος) 06. Το Λέει Και Το Τραγούδι (Αρλέτα) 07. Βράδυ (Σαβίνα Γιαννάτου) 08. Έρωτας Τάχα (Πόπη Αστεριάδη) 09. Το Κυκλάμινο (Ελένη Βιτάλη, Κώστας Καμένος) 10. Θα Πλέξω Μενεξέδες (Παντελής Θαλασσινός) 11. Κεφαλόδεσι (Έλενα Κυρανά) 12. Που Πέταξε Τ' Αγόρι Μου (Γλυκερία) 13. Μάτια Μου, Μάτια Σκαλιστά (Λάκης Παππάς) 14. Μικραίνει Ο Κόσμος (Αντώνης Καλογιάννης) 15. Άγάπη (Χρήστος Θηβαίος) 16. Η Ξανθούλα (Νίκος Ξυδάκης) 17. Ο Παλιός Μας Έρωτας (Αλέκα Μαβίλη) 18. Κάτω Απ' Τη Μαρκίζα (Βίκυ Μοσχολιού) 19. Μην Κλαίς (Σωτηρία Μπέλλου) 20. Μη Με Φοβάσαι (Βραδιά Μπαλέτου) (Μπάμπης Στόκας) 21. Ρόζα (Δημήτρης Μπάσης)
CD2 01. Αν Θυμηθείς Τ' Ονειρό Μου (Δημήτρης Ψαριανός) 02. Μάτια Ολοκαυτώματα (Μαρία Φαραντούρη) 03. Ένα Ουίσκι (Αρλέτα) 04. Το Ραβδί Και Το Κλειδί (Μανώλης Μητσιάς) 05. Στου Τηλεφώνου Το Κοχύλι (Πόπη Αστεριάδη) 06. Ίσως Φταίνε Τα Φεγγάρια (Αναστασία Μουτσάτσου) 07. Το Περασμά Σου (Κώστας Καράλης) 08. Αρμίδα (Apurimac) 09. Ιζαμπώ (Ελευθερία Αρβανιτάκη) 10. Δειλινά Στη Σπάρτη (Άλκηστις Πρωτοψάλτη) 11. Ανοιξιάτικο Βραδάκι (Γιοβάννα) 12. Μια Κεφαλλονίτισσα (Ηρακλής Ζάκκας, Λουκιανός Κηλαηδόνης) 13. Ηλεκτρισμένα (Βίκυ Μοσχολιού) 14. Έχω Άνθρωπο (Γιώτα Νέγκα) 15. Το Κορίτσι Της Βροχής (Μάνος Ξυδούς) 16. Γειά Σου, Σεβίλια (Νένα Βενετσάνου) 17. Η Ωραία Αδριάνα (Αλεξάνδρα) 18. Κόρντοβα (Γιάννης Πουλόπουλος) 19. Ανεπίδοτα Γράμματα (Αφροδίτη Μάνου, Σάκης Μπουλάς) 20. Κι Αν Ο Αγέρας Φυσά (Μανώλης Μητσιάς) 21. Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ (Μαρία Φαραντούρη)
CD3 01. Από Έρωτα Πεθαίνουν Τα Κλαριά (Γιάννης Πουλόπουλος) 02. Αγάπη Μου (Αρλέτα) 03. Γυναίκα Που Αγάπησα (Δημήτρης Ψαριανός) 04. Μέρα Μαγιού Μου Μίσεψες (Μαρία Σουλτάτου) 05. Ερωτικό (Πιρόγα) (Μανώλης Μητσιάς) 06. Ω, Χαμηλώστε Αυτό Το Φώς (Πόπη Αστεριάδη) 07. Γειά Σου, Χαρά Σου, Βενετιά (Παντελής Θαλασσινός) 08. Καίγομαι, Καίγομαι (Σωτηρία Λεονάρδου, Μαρία Σουλτάτου) 09. Μέθυσα Και Τρέχω (Ρένα Κουμιώτη) 10. Άσμα Ασμάτων (Γιώργος Ζωγράφος) 11. Η Τρελή Ροδιά (Αργύρης Μπακιρτζής, Κώστας Σιδέρης) 12. Αν Η Μισή Μου Καρδιά (Μαρία Δημητριάδη) 13. Άφτιαχτο Και Αστόλιστο (Αρλέτα) 14. Μαργαρίτα Μαγιοπούλα (Αρλέτα) 15. Είχα Φυτέψει Μια Καρδιά (Μανώλης Μητσιάς) 16. Στο Σου-Μι-Τζου Κάποια Βραδιά (Γλυκερία, Μανώλης Λιδάκης) 17. Τρείς Νέοι (Μιχάλης Βιολάρης) 18. Του Μικρού Βοριά (Σούλα Μπιρμπίλη) 19. Θα Σου Δώσω Ένα Τόπι Χρυσό (Μίκης Θεοδωράκης) 20. Μια Πικραμένη Παναγιά (Γιάννης Πουλόπουλος) 21. Ταις Εμαίς Εταίραις (Άβατον)
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|