Ελληνοφρένεια
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ελληνοφρένεια

ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το https://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση https://ellhnofrenia.all-up.com

ΚΥΡΙΟΣ Κ. - ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 06/2011

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
NEW GREEK
Uploaders
Uploaders

ΚΥΡΙΟΣ Κ. - ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 06/2011 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΚΥΡΙΟΣ Κ. - ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 06/2011   ΚΥΡΙΟΣ Κ. - ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 06/2011 Icon_minitimeΠεμ 15 Σεπ 2011, 20:54

Artist: ΚΥΡΙΟΣ Κ.
Album: ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Released: 06/2011
Company: MINOS-EMI

CD-Type: Cd Album
Genre: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ
Number of tracks: 11

Audio Format: MP3
Quality (bitrate): 320kbs

[SIZE="2"]Ο τοπογράφος, ήρωας Κ. του βιβλίου του Φρ. Κάφκα "Ο Πύργος" έδωσε στον Κύριο Κ. το καλλιτεχνικό του όνομα. Γεννημένος στην Αθήνα το 1984, μετά τις σπουδές του στο Ρέθυμνο της Κρήτης, στο τμήμα του Τ.Ε.Ι. Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής, βρέθηκε τυχαία να χαρτογραφεί την Ελλάδα για λογαριασμό εταιρείας χαρτών με το εν λόγω βιβλίο παρέα του. Η τάση του ήρωα Κ. να μπλέκεται σε καταστάσεις από το πουθενά ψάχνοντας την άκρη του νήματος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, σε συνδυασμό με την ανάγκη του Κυρίου Κ. να βρει την αφετηρία στην τραγουδοποιία του, έκαναν την ιδέα αυτή με τον καιρό να μοιάζει πιο ουσιαστική από ποτέ. Απ' το Ρέθυμνο και πιο πριν, ετοίμαζε στίχους και μουσικές. Το 2005 θα συμμετάσχει και στην αναβίωση του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το τραγούδι του "Χαμένη ελπίδα" ενώ στον απόηχο του φεστιβάλ θα εμφανιστεί δίπλα στον Μ. Φάμελλο, τον Φ. Πλιάτσικα, τον Γ. Δημητριάδη και θα συνεργαστεί με τον γνωστό παραγωγό Χρ. Μουράτογλου. Παράλληλα συγκέντρωνε το υλικό του πρώτου προσωπικού του δίσκου και με την βοήθεια των μουσικών Αλ. Βουλγαράκη, Κ. Βήχου και Γ. Λιβαδά μπήκε στο studio για να ηχογραφήσει το CD Single με τα κομμάτια "Κορίτσι του μήνα" και "Μπαμ" τα οποία κυκλοφόρησαν το 2010 από την Coo Records. Παράλληλα, συμμετείχε με το τραγούδι του "Για το ράδιο" στο νέο δίσκο του Λ. Μπαλάφα "Ανοιξιάτικη μέρα" αλλά και στις live εμφανίσεις του μουσικού και παραγωγού Sillyboy παίζοντας ζωντανά το δίσκο "Played". Το ντεμπούτο άλμπουμ περιέχει 11 τραγούδια σε ροκ μουσική και πολύ ευρηματικό στίχο. Ο κος Κ απευθύνεται στους νέους του σήμερα και θεωρείται από τους γνώστες της ροκ μουσικής ως το "μέλλον" της ελληνικής ροκ σκηνής. Θα τον συναντήσετε σε γνωστά στέκια της πόλης να παρουσιάζει ένα δυνατό υλικό παρέα με την εξαιρετική μπάντα του και θα διαπιστώσετε ότι η εμφάνιση του είναι εφάμιλλη μεγάλων ροκ σταρ του εξωτερικού. -Minos-EMI-[/SIZE]

01 ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ
02 ΚΑΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ
03 SUPERMAN
04 ΡΟΛΟΙ
05 ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΩΡΟ
06 BLACK JACK
07 ΑΝΟΙΧΤΑ ΒΡΗΚΑ
08 ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ
09 ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ (ΚΥΜΑΤΑ)
10 ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ
11 ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
turist
Members
Members

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΡΙΟΣ Κ. - ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 06/2011   ΚΥΡΙΟΣ Κ. - ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 06/2011 Icon_minitimeΚυρ 30 Οκτ 2011, 00:36

thanx mate...
anaste8377
Members
Members

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΡΙΟΣ Κ. - ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 06/2011   ΚΥΡΙΟΣ Κ. - ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 06/2011 Icon_minitimeΤετ 04 Απρ 2012, 15:20

thnx!!
ypoptos
Members
Members
ypoptos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΡΙΟΣ Κ. - ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 06/2011   ΚΥΡΙΟΣ Κ. - ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 06/2011 Icon_minitimeΤρι 04 Σεπ 2012, 00:56

1-1

ΚΥΡΙΟΣ Κ. - ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 06/2011
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ - Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ 10/2011
» THE CABIN IN THE WOODS (ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ) (2011) 720p BluRay x264-HDEX ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ
» THE CABIN IN THE WOODS (ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ) (2011) 1080p BluRay x264-HDEX ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ
» ΘΗΒΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ (2011)
» ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΝΙΚΟΣ - ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ' ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ (2011)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2010-2011-
Μετάβαση σε: