NEW GREEK Uploaders
| Θέμα: ΚΥΡΙΟΣ Κ. - ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 06/2011 Πεμ 15 Σεπ 2011, 20:54 | |
| Artist: ΚΥΡΙΟΣ Κ. Album: ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Released: 06/2011Company: MINOS-EMICD-Type: Cd AlbumGenre: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚNumber of tracks: 11Audio Format: MP3Quality (bitrate): 320kbs[SIZE="2"]Ο τοπογράφος, ήρωας Κ. του βιβλίου του Φρ. Κάφκα "Ο Πύργος" έδωσε στον Κύριο Κ. το καλλιτεχνικό του όνομα. Γεννημένος στην Αθήνα το 1984, μετά τις σπουδές του στο Ρέθυμνο της Κρήτης, στο τμήμα του Τ.Ε.Ι. Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής, βρέθηκε τυχαία να χαρτογραφεί την Ελλάδα για λογαριασμό εταιρείας χαρτών με το εν λόγω βιβλίο παρέα του. Η τάση του ήρωα Κ. να μπλέκεται σε καταστάσεις από το πουθενά ψάχνοντας την άκρη του νήματος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, σε συνδυασμό με την ανάγκη του Κυρίου Κ. να βρει την αφετηρία στην τραγουδοποιία του, έκαναν την ιδέα αυτή με τον καιρό να μοιάζει πιο ουσιαστική από ποτέ. Απ' το Ρέθυμνο και πιο πριν, ετοίμαζε στίχους και μουσικές. Το 2005 θα συμμετάσχει και στην αναβίωση του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το τραγούδι του "Χαμένη ελπίδα" ενώ στον απόηχο του φεστιβάλ θα εμφανιστεί δίπλα στον Μ. Φάμελλο, τον Φ. Πλιάτσικα, τον Γ. Δημητριάδη και θα συνεργαστεί με τον γνωστό παραγωγό Χρ. Μουράτογλου. Παράλληλα συγκέντρωνε το υλικό του πρώτου προσωπικού του δίσκου και με την βοήθεια των μουσικών Αλ. Βουλγαράκη, Κ. Βήχου και Γ. Λιβαδά μπήκε στο studio για να ηχογραφήσει το CD Single με τα κομμάτια "Κορίτσι του μήνα" και "Μπαμ" τα οποία κυκλοφόρησαν το 2010 από την Coo Records. Παράλληλα, συμμετείχε με το τραγούδι του "Για το ράδιο" στο νέο δίσκο του Λ. Μπαλάφα "Ανοιξιάτικη μέρα" αλλά και στις live εμφανίσεις του μουσικού και παραγωγού Sillyboy παίζοντας ζωντανά το δίσκο "Played". Το ντεμπούτο άλμπουμ περιέχει 11 τραγούδια σε ροκ μουσική και πολύ ευρηματικό στίχο. Ο κος Κ απευθύνεται στους νέους του σήμερα και θεωρείται από τους γνώστες της ροκ μουσικής ως το "μέλλον" της ελληνικής ροκ σκηνής. Θα τον συναντήσετε σε γνωστά στέκια της πόλης να παρουσιάζει ένα δυνατό υλικό παρέα με την εξαιρετική μπάντα του και θα διαπιστώσετε ότι η εμφάνιση του είναι εφάμιλλη μεγάλων ροκ σταρ του εξωτερικού. -Minos-EMI-[/SIZE][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]01 ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 02 ΚΑΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ 03 SUPERMAN 04 ΡΟΛΟΙ 05 ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΩΡΟ 06 BLACK JACK 07 ΑΝΟΙΧΤΑ ΒΡΗΚΑ 08 ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ 09 ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ (ΚΥΜΑΤΑ) 10 ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 11 ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
turist Members
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΟΣ Κ. - ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 06/2011 Κυρ 30 Οκτ 2011, 00:36 | |
| | |
|
anaste8377 Members
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΟΣ Κ. - ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 06/2011 Τετ 04 Απρ 2012, 15:20 | |
| | |
|
ypoptos Members
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΟΣ Κ. - ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 06/2011 Τρι 04 Σεπ 2012, 00:56 | |
| | |
|