OGIEN Uploaders
| Θέμα: ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ [BEST OF] [12/2016] Πεμ 22 Δεκ 2016, 10:52 | |
|
Artist:ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Album Title:ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (BEST OF) Released:12/2016 Company:MINOS EMI Genre:ΜΟΝΤΕΡΝΑ Number of tracks:18 Audio Format:mp3 Quality bitrate:320kbps Covers:FULL Total Size:157MB
«Για Πάντα» (BEST OF) - Παντελής Παντελίδης «Για πάντα…» είναι ο τίτλος μίας συλλεκτικής συλλογής με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Παντελή Παντελίδη, που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες από τη Minos Emi. Ένα best of με δεκαοχτώ τραγούδια που θα τραγουδάμε «για πάντα…». Τα καινούργια «Θυμάμαι», «Της καρδιάς μου το γραμμένο», και τα παλαιότερα «Γίνεται», «Είχα κάποτε μια αγάπη», «Όνειρο ζω», «Δεν ταιριάζετε σου λέω», «Μόλις χώρισες», «Συνοδεύομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», «Να σου πω», «Ψεύτικα φεγγάρια», «Παραμυθιάζομαι», «Τα σχοινιά μου», «Σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε», «Δε σε συγχωρώ», «Πάρα πολύ», «Κι εγώ σ΄ αγαπώ», «Πίνω από ‘κει ψηλά για σένα». Μία συλλογή που όλοι πρέπει να έχουμε, για να τον θυμόμαστε «για πάντα…»
Uploaded.net - ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
Turbobit.net - ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
Worldbytez.com - ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
EasyBytez.com - ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
| |
|
tsivas Members
| Θέμα: Απ: ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ [BEST OF] [12/2016] Κυρ 25 Δεκ 2016, 23:47 | |
| | |
|
aristotelis Members
| Θέμα: Απ: ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ [BEST OF] [12/2016] Πεμ 15 Ιουν 2017, 01:30 | |
| | |
|
gregory600 Members
| Θέμα: Απ: ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ [BEST OF] [12/2016] Τρι 06 Νοε 2018, 06:25 | |
| | |
|
artageo Members
| Θέμα: Απ: ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ [BEST OF] [12/2016] Τρι 06 Νοε 2018, 07:38 | |
| | |
|