xarax moderators
| Θέμα: ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ - ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ (02/2011) Τετ 03 Αυγ 2011, 22:17 | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Released : 02/2011 Company : Lyra CD-Type : Cd Album Genre : ΕΝΤΕΧΝΟ Number of tracks : 19 Audio Format: MP3 Quality (bitrate): 320 kbpsΣτιχουργός: ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΚΑΡΑΣΟΥΛΟΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΣΤΕΛΛΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΛΙΩΤΗΣ Συμμετοχές: ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ, ΝΑΝΤΙΑ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΠΕΝΟΒΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΣΠΙΩΤΗΣ, ΜΙΝΩΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ, ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ
Το album «Εχω ένα σχέδιο» περιλαμβάνει την ηχογράφηση της μουσικής παράστασης που παρουσίασε ο Θέμης Καραμουρατίδης για δύο βραδιές στο θέατρο Κάππα λίγο καιρό πριν καθώς και δύο καινούρια τραγούδια του. Η παράσταση περιλαμβάνει δικές του συνθέσεις (σε στίχους δικούς του, Γεράσιμου Ευαγγελάτου, Παρασκευά Καρασούλου, Στέλλας Βλαχογιάννη, Ακη Δήμου, Δημήτρης Χαλιώτης) καθώς και κάποια ξένα τραγούδια που αγαπά πολύ. Εκτός από τον ίδιο, τα τραγούδια ερμηνεύουν οι: Νατάσσα Μποφίλιου, Γιάννης Χαρούλης, Ρίτα Αντωνοπούλου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, κ.α. ενώ τα δύο καινούρια τραγούδια είναι το «Μάθε μου να περπατώ ξανά» που ερμηνεύει ο Θέμης Καραμουρατίδης και το «Θρυψαλάκι» που ερμηνεύει η Γιώτα Νέγκα.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
georginak Members
| Θέμα: Απ: ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ - ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ (02/2011) Σαβ 20 Αυγ 2011, 03:58 | |
| | |
|
timosb1 Members
| Θέμα: Απ: ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ - ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ (02/2011) Δευ 03 Δεκ 2012, 07:04 | |
| | |
|