ompama 45 Uploaders
| Θέμα: ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ - ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΙ ΕΓΩ (ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ) (12/2015) Πεμ 04 Φεβ 2016, 07:43 | |
| Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο σπουδαιότερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του , κυκλοφορεί το καλύτερό του albumμε τίτλο ‘’ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΙ ΕΓΩ’’. Με όχημα το πιο ραδιοφωνικό single αυτή την στιγμή, το ‘’ΑΝ ΠΟΝΑΣ’’, σε στίχους και μουσική του Γιώργου Μουκίδη, το albumέχει όλα τα εχέγγυα να είναι η επιτυχία της χρονιάς! Ο Γιώργος Μουκίδης του εμπιστεύτηκε άλλα δύο τραγούδια, ενώ ξεχωριστές στιγμές στη συγκεκριμένη δισκογραφική δουλειά δίνουν κι άλλοι σημαντικοί δημιουργοί, όπως ο Βασίλης Γαβριηλίδης, ο Δημήτρης Χάρμας, ο Λεμονής Σκοπελίτης και βέβαια ο Πάνος Καπίρης στην σύνθεση, ενώ στιχουργικά υπογράφουν η Αγγελική Μακρυνιώτη, ο Θάνος Παπανικολάου κι ο Στέλιος Μαργωμένος . Το αποτέλεσμα είναι 11 καταπληκτικά τραγούδια! ‘’Ένα μικρόφωνο΄΄ κι ο Νίκος Οικονομόπουλος κάνουν πάντα θαύματα!!! Artist: Οικονομόπουλος Νίκος Album: Ένα μικρόφωνο κι εγώ Year: 2015 Tracks: 11 Size: 106.6 MB Codec: Mp3 / 320 kbps Covers: Full&BookBack Cover: Here | |
|