mrdyo Admin
| Θέμα: VA - Imprezka PL (2015) (12/2015) Τετ 30 Δεκ 2015, 01:29 | |
| VA - Imprezka PL (2015) (12/2015) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Artist: Various Artists Album: Imprezka PL 2015 (Hity Roku - Disco Polo - Dance) Release Date: December 2015 Genre: Dance Disco Polo Music Number Of Tracks: 99 Total Time: 5:57:32 Min Format Quality: MP3 320 kbps / 44100Hz / Joint Stereo File Size: 747 Mb Uploaded By: Easybytez [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]- Σπόιλερ:
01. 3Bit - Wspomnienie wakacji (AdWave Remix) 02. Effect - Tacy jak my (Radio Edit) 03. Jorrgus - Malowana lala (Radio Edit) 04. CamaSutra - Bede tylko twoja 05. Maxel - Nie mam nic (radio edit) 06. Tomy M - A ja tak czekam (Radio Edit) 07. Elise – Nielegalna 08. Zenon Martyniuk & Diego - Ostatni klaps 09. Chicos & NoizzBros - Dama z wyzszych sfer 10. Covers & Sequence - Cialo bajer (Radio Edit) 11. Etna - Tylko z toba (Extended) 12. Bayera - Caluj mnie (Orginal Mix) 13. Long Play - Ona jest moja 14. Wutes feat. Kamila Kleszczynska - Blisko tak (Radio Edit) 15. Ziemek - Ostra niunia (18+ ;) 16. Power Boy & Sequence - Vip room (Radio Edit) 17. Exelent & Sequence - Najpiekniejsza (Radio Edit) 18. Mavers - Ona ma to cos (Strzal w Dziesiatke) 19. Extazy - Nektar z banana (Radio Edit) 20. Marioo - Rozowe bikini 21. Mr Dave - Sam na sam (Radio Mix) 22. Let's Dance - Nowe lozko (Radio Edit) 23. Playboys - Wchodze na parkiet (Radio Edit) 24. Doxxx – Marycha 25. Dina - Mam cie kotku 26. Tomy M. - Laska z obrazka (Radio Edit) 27. Speed - Jada, jada z oranzada 28. Long & Junior - Kolorowa sukienka (Adaan & Przem'O Remix 2015) 29. Lobuzy - Ona czuje we mnie pieniadz 30. Rajmund - Moj aniele (Radio Edit) 31. Sonar - Zakrecona szalona (Dj Sequence Club Version) 32. Dandy - Sobota bedzie dla nas 33. Miami - Sexy zona (Radio Edit) 34. Extra Mocni - Nie czaje cie (Radio Edit) 35. Mikesh - Jak bede milionerem 36. Motif - Chodz pod koc 37. Limith - Moj skarbie 38. Basta - Milosc bierze co chce (Radio Edit) 39. Pudzian Band - Weekend Polaka (Levelon Remix) 40. Joker & Sequence – Aparatka 41. Megustar - Zakrec mnie (Radio Edit) 42. Piekni i Mlodzi - Jedno slowo (Radio Edit) 43. Coolers feat. Mario Bischin & Norbi - Przyjaciele (friends) 44. Freaky Boys - Chcialbym sie zakochac w tobie 45. D-Bomb - Ja nie chce (Freaky Boys Dance Remix) 46. Marek Gwiazdowski MIG - Ona jedyna 47. Diadem – Muza 48. Markus P - Hula Ula 49. Dwa Plus Dwa - Ciebie cala chce 50. Solver - To spojrzenie 51. Loverboy - Moj swiat (Davis Remix) 52. Beat Boys - Tabasco (Radio Edit) 53. Mario Bischin - Niezapomniana (Radio Edit) 54. 4Ever - Daj mi siebie 55. DejaVu - Chce z toba byc 56. Jorrgus - Ona ma cos w sobie (DJ Sequence Radio Edit) 57. Long and Junior - Badz moja krolowa (Radio Edit) 58. Active Boys - Aniol i diablica 59. Jorrgus - Wiem jaka jestes (Radio Edit) 60. Power Play - Co ma byc to bedzie (Radio Edit) 61. Cord - Aniele moj (Extended) 62. Beat Magic - Plyne za toba (Radio Edit) 63. After Party - Nie bede pracowal, bede imprezowal (Extended Version) 64. Fajters - To wlasnie ty (Radio Edit) 65. Cassino - Ona lubi mnie 66. Mikesh - Slodkie czarodziejki 67. After Party - Przez ciebie mam w brzuchu motyle 68. B-Qll - Moj S.O.S 69. Lancer - Loverboy (Original Mix) 70. LoverBoy - Zrobmy sobie fote (Radio Edit) 71. Diley - Iza z matiza 72. Selfie - Zyje sie 73. Focus - Zanim zgasna swiatla (Radio Edit) 74. Gonti - Ciebie chce (Radio Edit) 75. Aleksandrina & Majkel - Na zawsze razem 76. Looks – Osiagalna 77. Basta & Di Dzej Mietek - Znalezc ciebie (Radio Edit) 78. DW Wojtass - Kto nie ma brzucha (Ptaszek) 79. Sensual - Bierz moje cialo (Radio Edit) 80. Pudzian Band - Badz wierna mi (Radio Edit) 81. Sexi Boys - Prawdziwa milosc 82. Lukash – Partyzant 83. Weekend - Kazda noc i kazdego dnia 84. Focus - A ty mi oddaj swe oczy (Radio Edit) 85. Agnieszka Nieweglowska - Na chwile 86. B-Qll - Draka na cwaniaka 87. D-Bomb - Do konca naszych dni (Radio Edit) 88. Din Dong feat. Mirek Ciesnowski - Chodz pomaluj moj swiat 89. Jagoda - Nie moge z toba byc 90. Markus P - Kici kici mial 91. Karol K - Tylko ty i ja 92. Gesek - Na lezaco na siedzaco 93. Jeet - Moja madame 94. Freaky Boys - Ja bede kochal cie (Radio Edit) 95. 4Ever - Casanova (Extended) 96. Gentleman's - Raz aniolek raz diablica (Remix) 97. Rajan - Pamela (Dj Sequence Radio Edit) 98. Zenon Martyniuk & Edward Hulewicz - Za zdrowie pan 99. Mario Bischin feat Boys - Ty i ja [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]DOWNLOAD FAST AND EASY SUBSCRIPTION EASYBYTEZ FROM [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Αγαπητοί φίλοι τα cd που ανεβάζω, προσφέρονται για την ενημέρωση σας, αν κάποια από αυτά σας αρέσουν πολύ, στηρίξτε τους καλλιτέχνες αγοράζοντας τα Cd τους. Dear friends, the music I upload is for evaluation purposes, If you like it, buy the CD to support the artists. | |
|