[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Στέλιος Μπικάκης - Live
«Μια συναυλία σαν πανηγύρι»
2 cd + dvd
με τη συναυλία που έδωσε
τον Αύγουστο του 2006,
στη Φορτέτζα του Ρεθύμνου.
Περιέχει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Στέλιου Μπικάκη, από τις αρχές της δεκαετίας του ’90,που πρωτοξεκίνησε μέχρι τώρα όπως το «Γλυκό μου λάθος» (γνωστό στον κόσμο ως «Παρανομία μου»), το «Γιασεμί», το «Ζεϊμπέκικο του δρόμου», το «Με τα μάτια αετού», το «Θε μου» και φυσικά τη μεγάλη του επιτυχία, με την οποία έγινε πανελλαδικά γνωστός, τα «Γενέθλια».
Εκτός από τις μεγάλες του επιτυχίες περιέχει και 9 καινούρια τραγούδια. Τα πέντε από αυτά παρουσιάστηκαν στη συναυλία και υπάρχουν άλλα 4 που η παραγωγή τους έγινε στο studio με εξαιρετικούς μουσικούς.
Τα 9 καινούρια τραγούδια είναι τα «Βεργολυγερή», «Αναγέννηση», «Καλωσορίσατε απόψε στην παρέα μας», «Έχω φίλους» και «Η δύναμη της αγάπης» από τη συναυλία και τα «Αγάπη του βοριά», «Το δρομάκι», «Άγγελος φονιάς» και «Η μοίρα σου κι εγώ» από το studio.
Η συναυλία και τα εννέα καινούργια τραγούδια κυκλοφορούν σε διπλό cd, και dvd που περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της συναυλίας.
Ιδιαίτερη μνεία στην τιμητική συμμετοχή του Γιάννη Μαρκογιαννάκη, ενός από τους μεγαλύτερους δασκάλους του λαούτου στην Κρήτη.
Artist: Μπικάκης Στέλιος
Album: Μια συναυλία σαν πανηγύρι Live
Year: 2006
Tracks: 45
Size: 314 MB
Codec: Mp3 / 320 kbps
Covers: Full&Book[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Back Cover: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Το Dvd προσφέρεται σε μορφή iso και μπορείτε να το γράψετε με το πρόγραμμα nero ή με οποιδήποτε άλλο πρόγραμμα σας βολεύει.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Εδώ τα Cds
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Εδώ το iso
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]