NEW GREEK Uploaders
| Θέμα: ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ - ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑ (2CD) *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 06/2015 Πεμ 25 Ιουν 2015, 00:00 | |
| Artist: ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣAlbum: ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑReleased: 06/2015Company: ΣΕΙΣΤΡΟΝCD-Type: Cd AlbumGenre: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟNumber of tracks: 2CDAudio Format: MP3Quality (bitrate): 320kbsΣυνθέτης: ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ, ΠΑΡΙΣ ΠΕΡΥΣΙΝΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΟΥΣΤΑΛΙΕΡΗΣ, ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΠΙΠΕΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ, ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΞΥΔΑΚΗΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΑΔΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣΣτιχουργός: ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣ, ΓΙΩΡΓΗΣ ΚΑΡΑΤΖΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΟΥΣΤΑΛΙΕΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΑΝΤΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΑΒΟΛΑΚΗΣ, ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΠΙΠΕΡΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕΡΑΚΗΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ, ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΔΑΤΣΟΣ, ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΑΔΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΟΥΡΑ ΚΑΛΛΕΡΓΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣΟ νέος διπλός δίσκος του Ψαραντώνη με τίτλο "Κεράσματα του Δία" είναι μία συλλογή που περιλαμβάνει όλες τις συμμετοχές του Ψαραντώνη σε δίσκους άλλων συνθετών, καθώς και τέσσερα νέα τραγούδια.
Ουσιαστικά μέσα από αυτό το δίσκο ο Ψαραντώνης μας "κερνάει" αγαπημένα κομμάτια πολύ γνωστά σε όλους μας, κομμάτια που ήταν σκόρπια και τα ζητούσε το μουσικό του κοινό σε μία ολοκληρωμένη συλλογή! Επίσης περιέχει το διασκευασμένο κομμάτι "Θ' ανεβώ στον ουρανό" (Πετροπέρδικα) του Αυστριακού συγκροτήματος "The Ash". Καλή ακρόαση!!
“Τίποτα δεν προκαθορίζεται. Καταργώντας τις καθιερωμένες δεσμεύσεις, κάθε τραγούδι έχει τη δική του μουσική περιπέτεια. Με αλάθητο καλλιτεχνικό αισθητήριο, συλλογή αριστουργηματικών στίχων, ατμοσφαιρικές εκτελέσεις δέους ,ταραχής και ρίγους, με τον δυναμισμό των ήχων της Κρήτης, η μουσική είναι μόνο η αφορμή και τραγουδώντας λόγια-πουλιά πάνε μαντάτα στις άκρες της γης και τ’ ουρανού για τη νέα γενιά, για τα παιδιά που ψάχνουν και ψάχνονται. Άγριος και γαλήνιος συνάμα, απόμακρος, και τόσο προσιτός, ελεύθερη ψυχή και σκέψη.
Πατώντας γερά στην παράδοση, κερνά με άσβεστο πάθος. ο ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ, αποκαλυπτόμενος”. Δημήτρης Ηλιάκης (Λιοδημήτρης).CD 1: 01 ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ 02 ΔΙΑΣ 03 ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΥ 04 ΑΡΑΠΙΝΑ 05 ΣΤΟΥ ΠΥΡΟΜΑΧΟΥ 06 ΟΣΟ ΒΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ 07 ΣΩΠΑΙΝΩ 08 ΚΑΛΟΤΥΧΑ ‘ΝΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ 09 ΝΤΟΥΡΟΥ ΝΤΟΥΡΟΥ 10 ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ 11 ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ 12 ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΥΣ 13 ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ 14 ΜΕ ΤΑ ΜΑΟΥΝΟΣΙΔΕΡΑ 15 ΠΕΤΡΑ ΒΟΥΒΗ 16 ANGEL DYING (petroperdika)
CD 2: 01 ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΕΧΩ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ 02 ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ 03 ΑΝΑΣΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ 04 ΖΩΗ ΣΑΝ ΔΕ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΣ 05 ΦΙΛΕΝΤΕΜ 06 ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ 07 Η ΤΙΓΡΗ 08 ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ 09 Θ’ ΑΝΕΒΩ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ (Πετροπέρδικα) 10 ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΙ ΦΑΝΙΣΙΜΟΙ 11 ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ 12 Ο ΑΝΤΡΑΣ 13 Ο ΔΙΑΣ 14 Ο ΚΥΡ ΒΟΡΙΑΣ 15 ΠΟΣΑ ΚΕΡΙΑ 16 ΔΕΝ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ | |
|
bouli_g Members
| Θέμα: Απ: ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ - ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑ (2CD) *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 06/2015 Πεμ 25 Ιουν 2015, 03:40 | |
| | |
|
artageo Members
| Θέμα: Απ: ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ - ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑ (2CD) *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 06/2015 Πεμ 25 Ιουν 2015, 07:56 | |
| | |
|
CRIS Members
| Θέμα: Απ: ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ - ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑ (2CD) *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 06/2015 Πεμ 16 Σεπ 2021, 00:45 | |
| | |
|