agellikh1 Uploaders
| Θέμα: ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ(1961)DvdRip Δευ 15 Ιουν 2015, 18:34 | |
| Φτωχαδάκια και λεφτάδες (1961) Κωμωδία Διασκευή από το θεατρικό έργο του Νίκου Τσιφόρου «Γάντι και σαρδέλλα» [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παραγωγή:Αφοί Ρουσσόπουλοι - Γ.Λαζαρίδης - Δ.Σαρρής - Κ.Ψαρράς Ε.Π.Ε. Σκηνοθεσία: Ορέστης Λάσκος Σενάριο: Ορέστης Λάσκος Μουσική: Μίμης Πλέσσας Tραγουδι: Κώστας Χατζής Ηθοποιοί: Μίμης Φωτόπουλος,Νίκος Σταυρίδης,Θάνος Τζενεράλης,Ερρίκος Μπριόλας, Χρήστος Τσαγανέας,Γιάννης Γκιωνάκης.... Υπόθεση:Δύο επίδοξοι γαμπροί, ένας πλούσιος ψαράς και ένας ξεπεσμένος αριστοκράτης, αφήνουν τα κορίτσια τους για να κερδίσουν την καρδιά (και την περιουσία) πλούσιας κόρης. AVI File Details
Name.........:Ftwxadakia k leftades.avi Filesize.....:848 MB Runtime......:1:28:30 Video Codec..:DivX 4 Video Bitrate:1200 kb/s Audio Codec..:0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate:128 kb/s (64/ch, stereo) CBR Frame Size...:720x576 img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] ΔΥΣΤΥΧΩΣΚλεισαμε!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Pass:agel59
1η δημοσιευση 22Feb.2008,09:22by agellikh1 GF-H.M.F-CW Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
stylian34 Members
| Θέμα: Απ: ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ(1961)DvdRip Τετ 04 Νοε 2015, 10:14 | |
| | |
|