agellikh1 Uploaders
| Θέμα: Ο ΜΙΚΕΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ(1968)DvdRip Κυρ 14 Ιουν 2015, 16:30 | |
| Ο Μικές παντρεύεται (1968) Κωμωδία [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Παραγωγή:Finos Film
Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης Σενάριο:Κώστας Πρετεντέρης, [Φωτογραφία] Γιάννης Δαλιανίδης Μουσική: Μίμης Πλέσσας
Ηθοποιοί:Γιάννης Βογιατζής, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Νίτσα Μαρούδα, Μαρία Φωκά, Άννα Παϊτατζή, Περικλής Χριστοφορίδης, Χρήστος Δοξαράς..... Υπόθεση: Ο Μικές είναι ένας χαζούλης νεαρός, που ζει με τη μητέρα του, η οποία του προξενεύει ένα επίσης χαζό κορίτσι, αλλά με μεγάλη προίκα. Τα παιδιά ερωτεύονται,ο Μικές όμως πρέπει να βρει μια δουλειά. Ποιος όμως θα δώσει δουλειά σε ένα βλάκα?? Και αρχίζουν τα μπερδέματα...... AVI File Details
Name.........:O Mikes pantreyetai(M).avi Filesize.....:872 MB Runtime......:1:31:02 Video Codec..:DivX 4.0 Video Bitrate:1199 kb/s Audio Codec..:0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate:128 kb/s(64/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x576
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΔΥΣΤΥΧΩΣΚλεισαμε!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Pass:agel59 1η δημοσιευση 14Apr.2008,05:33 by agellikh1GF-CW-H.M.F-GR.G Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
| |
|