agellikh1 Uploaders
| Θέμα: ΤΡΕΛΛOΣ ΚΑΙ ΠAΣΗΣ ΕΛΛAΔΟΣ (1983)DvdRip Τετ 10 Ιουν 2015, 14:53 | |
| Τρελλός και Πάσης Ελλάδος (1983) Κωμωδία [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παραγωγή: Θανάσης Βέγγος Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημόπουλος Σενάριο: Ντίνος Δημόπουλος Ηθοποιοι :Θανασης Βεγγος,Νοτης Περγιαλης,Σοφια Ολυμπιου,Βινα Ασικη, Ντανος Λυγιζος..... Υπόθεση:Ο Θανάσης,ήθελε από μικρός να γίνει δικαστής, αλλά ο πατέρας του στάθηκε εμπόδιο σ αυτή τη φιλοδοξία. Δουλεύοντας στο καφενείο που του κληροδότησε ο πατέρας του, ο Θανάσης κάνει τα πάντα ώστε να σπουδάσουν τα παιδιά του,στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αμετανόητος ως προς τα όνειρά του, ο Θανάσης έχει μετατρέψει το καφενείο του σε δικαστήριο, όπου απονέμει δικαιοσύνη. Το έργο του θα γίνει δυσκολότερο όταν θα διαπιστώσει ότι πρέπει να επαναφέρει σε τάξη τα παιδιά του, τα οποία λοξοδρομούν από τις σπουδές τους και τεμπελιάζουν.
AVI File Details
Name.........: Trellos &pashsEllados(M).avi Filesize.....: 848 MB Runtime......: 01:28:28 Video Codec..: DivX 4 Video Bitrate: 1205 kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate: 128 kb/s (64/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x576
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΔΥΣΤΥΧΩΣΚλεισαμε!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Pass:agel59 1η δημοσίευση1 Feb 28,2008,07:09 by agellikh1 GF-H.M.F-CW Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
| |
|