NEW GREEK Uploaders
| Θέμα: ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΝΑΝΑ - ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ *ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ* 05/2015 Παρ 22 Μάης 2015, 02:15 | |
| Artist: ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΝΑΝΑAlbum: ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥReleased: 05/2015Company: MINOS EMICD-Type: Cd AlbumGenre: ΕΝΤΕΧΝΟNumber of tracks: 12Audio Format: MP3Quality (bitrate): 320kbsΤο σπάνιο άλμπουμ «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου» επανακυκλοφορεί!! Η Νάνα Μούσχουρη επανέρχεται στα ράφια των δισκοπωλείων με την επανακυκλοφορία του album «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου», με μελωδίες – μεταξύ άλλων – των Μάνου Χατζιδάκι και Σταύρου Ξαρχάκου.
«Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου» τραγούδησε το 1972 η σπουδαία ερμηνεύτρια Νάνα Μούσχουρη στο ομώνυμο συλλεκτικό LP με τις μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι, του Σταύρου Ξαρχάκου και του Λουκιανού Κηλαηδόνη. Τους στίχους είχε εμπνευστεί ο κορυφαίος στιχουργός Νίκος Γκάτσος.
Τρεις δεκαετίες μετά, η σπάνια αυτή κυκλοφορία από την πλούσια δισκογραφία μίας καλλιτέχνιδας που έχει ξεπεράσει, όπως εκτιμάται, τις 350 εκατομμύρια πωλήσεις αντιτύπων παγκοσμίως, υπόκειται στην κατάλληλη ψηφιακή επεξεργασία και διατίθεται ξανά στα δισκοπωλεία σε CD με εξαιρετική ποιότητα ήχου.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ιστορίες πίσω από κάθε κομμάτι. Το τραγούδι «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου» ακούστηκε για πρώτη φορά, με αγγλικούς στίχους, στο ιστορικό μιούζικαλ «Illya Darling» σκηνοθεσίας Ζυλ Ντασέν, το οποίο ανέβηκε στη σκηνή του θρυλικού θεάτρου «Μπρόντγουεϊ» (Broadway) της Νέας Υόρκης το 1967.
Κυκλοφορεί από τη MINOS EMI κάτω από την ετικέτα των Original Masters της Capitol.01. ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ 02. ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕ 03. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΝΟΜΑ 04. Ο ΒΟΜΠΙΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ 05. Η ΜΙΚΡΗ ΡΑΛΛΟΥ 06. ΚΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΔΡΟΣΙΑ 07. ΣΕΡΕΝΑΤΑ 08. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΑ 09. Ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΗΤΟΣ 10. ΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΥΝΟΡΟ 11. Ο ΞΕΝΟΣ 12. ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ | |
|
panlimna Members
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΝΑΝΑ - ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ *ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ* 05/2015 Παρ 22 Μάης 2015, 07:16 | |
| | |
|
mikepao Members
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΝΑΝΑ - ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ *ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ* 05/2015 Δευ 25 Μάης 2015, 07:59 | |
| | |
|
ganton Members
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΝΑΝΑ - ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ *ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ* 05/2015 Τετ 26 Ιουν 2019, 03:16 | |
| | |
|