Ελληνοφρένεια
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ελληνοφρένεια

ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το https://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση https://ellhnofrenia.all-up.com

ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ - DISTANCE *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 05/2015

Πήγαινε κάτω 
+2
ralvla
NEW GREEK
6 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
NEW GREEK
Uploaders
Uploaders

ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ - DISTANCE *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 05/2015 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ - DISTANCE *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 05/2015   ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ - DISTANCE *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 05/2015 Icon_minitimeΔευ 18 Μάης 2015, 05:47

Artist: ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ
Album: DISTANCE

ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ - DISTANCE *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 05/2015 NIWMl4R

Released: 05/2015
Company: ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ

CD-Type: Cd Album
Genre: ΠΟΠ
Number of tracks: 11

Audio Format: MP3
Quality (bitrate): 320kbs

Έφτασε η στιγμή για την Αρετή Κοσμίδου! Περίπου ένα χρόνο μετά το φινάλε του The Voice, η Αρετή Κοσμίδου κυκλοφορεί τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο “Distance”, ένας δίσκος με 9 αγγλόφωνα τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου και του ήδη γνωστού “No More”, μια acoustic version του “Walked Out On Me” και την ελληνική εκδοχή του “No More” με τίτλο “Φτάνει” στην οποία συμμετέχει ο Πάνος Μουζουράκης.

«Το περασμένο καλοκαίρι ξεκίνησα να γράφω στίχους τους οποίους στη συνέχεια συνόδευα με την κιθάρα μου ή το πιάνο ενώ μετέπειτα έστελνα ότι υλικό είχα στον παραγωγό και δημιουργό/συνδημιουργό του δίσκου μου, Μανώλη Φάμελλο. Επισκέφτηκα την Αθήνα αρκετές φορές μέσα στη χρονιά για να δουλέψουμε τα κομμάτια. Είχαμε φτάσει σε σημείο να τελειοποιούμε ένα τραγούδι μέσα σε μία ώρα που ήταν πολύ συναρπαστικό! Αμέσως μπήκαμε στο στούντιο και αρχίσαμε να ηχογραφούμε! Ήταν η πρώτη μου ολοκληρωμένη εμπειρία ηχογράφησης και έμαθα παρά πολλά πράγματα όλους αυτούς τους μήνες. Το να δημιουργείς και να συνεργάζεσαι με ανθρώπους οι οποίοι προσεγγίζουν το ύφος αλλά και την ενέργεια που εσύ θέλεις να μεταδόσεις μέσω των κομματιών σου είναι πολύ σπάνιο γι'αυτό και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που με τον Φάμελλο βγήκε μία υπέροχη δουλειά! Πολλοί από τους στίχους μου περιγράφουν καταστάσεις όχι μόνο προσωπικά αλλά και από τον γύρω κόσμο που κατά την γνώμη μου στερείται πλέον την έννοια του αληθινού ρομαντισμού. Θεωρώ πως ο κάθε τραγουδιστής ή τραγουδοποιός θέλει να ομολογήσει το πως αισθάνεται και τι τον εκφράζει μέσα από τα τραγούδια του. Έτσι με τη σειρά μου επιθυμώ να εκφραστώ και να μοιραστώ τον δικό μου μουσικό κόσμο. Σκοπός μου είναι έστω και ένας άνθρωπος να καταφέρει να ταυτιστεί με μία από τις καταστάσεις που περιγράφουν τα κομμάτια μου και απλώς να ακούσει και να αισθανθεί. Συνεχίζω να ερμηνεύω και να δημιουργώ σε όποια γλώσσα με εκφράζει γιατί νιώθω όπως είπε και ο Σωκράτης ‘Δεν είμαι Αθηναίος ούτε Έλληνας πολίτης αλλά πολίτης του κόσμου’». Η Αρετή Κοσμίδου για το ντεμπούτο άλμπουμ της “Distance”.

ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ - DISTANCE *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 05/2015 ULhMmaA
01. Big Streets
02. Your Counterpart
03. Walked Out On Me
04. No More
05. Mess
06. Robert Dear
07. Proper Dose
08. Morning Dose
09. Human
10. Walked Out On Me (Acoustic Version)
11. Φτάνει (Συμμετέχει ο Πάνος Μουζουράκης)

ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ - DISTANCE *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 05/2015 Xs8PlEb

ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ - DISTANCE *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 05/2015 ZAS7y0S

ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ - DISTANCE *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 05/2015 Dd05XU3

ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ - DISTANCE *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 05/2015 RxhFufO

ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ - DISTANCE *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 05/2015 2mLSx8L
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ralvla
Members
Members

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ - DISTANCE *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 05/2015   ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ - DISTANCE *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 05/2015 Icon_minitimeΔευ 18 Μάης 2015, 19:05

Thanks
artageo
Members
Members

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ - DISTANCE *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 05/2015   ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ - DISTANCE *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 05/2015 Icon_minitimeΔευ 18 Μάης 2015, 21:40

THANK YOU
Lola
Members
Members

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ - DISTANCE *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 05/2015   ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ - DISTANCE *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 05/2015 Icon_minitimeΤρι 19 Μάης 2015, 06:22

:Γ:
Adrasteia
Members
Members

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ - DISTANCE *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 05/2015   ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ - DISTANCE *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 05/2015 Icon_minitimeΤρι 19 Μάης 2015, 06:22

1-1 1-1 1-1
domatio
Members
Members

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ - DISTANCE *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 05/2015   ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ - DISTANCE *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 05/2015 Icon_minitimeΤετ 20 Μάης 2015, 08:58

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ - DISTANCE *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 05/2015
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ΚΕΤΙΜΕ ΑΡΕΤΗ - ΑΗΔΟΝΑΚΙ ΜΟΥ [EP] [03/2015]
» ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ [CD'S 2] [05/ 2015]
» ΣΥΛΛΟΓΗ - ΜΥΚΟΝΟΣ SUMMER MADNESS 2015 *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 07/2015
» ΣΥΛΛΟΓΗ - SPICY SUMMER COLLECTION 2015 *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 06/2015
» ΣΥΛΛΟΓΗ - HITS & STARS SUMMER 2015 *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 07/2015

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2014-15-16-
Μετάβαση σε: