agellikh1 Uploaders
| Θέμα: ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ(2000)DvdRip Τρι 03 Φεβ 2015, 20:44 | |
| Το Φως που Σβήνει (2000) Δραματική [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Παραγωγή:ΑΤΤΙΚΑ ΑΕ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου , Alpha TV Σκηνοθεσία:Βασίλης Ντούρος Σενάριο:Δέσποινα Τομαζάνη Μουσική:Δημήτρης Παπαδημητρίου Τραγουδι:Φωτεινή Δάρρα,Ελευθερία Αρβανιτάκη,Παντελής Θαλασσινός Ηθοποιοί: Αλέκος Αλεξανδράκης,Βλαδίμηρος Γολοσίνσκι,Βίκυ Βολιώτη,Ελισάβετ Ναζλίδου, Δημήτρης Μαυρόπουλος , Μπάμπης Χατζηδάκης , Στέλλα Γιάννη, Άλκης Κούρκουλος , Τάκης Σπυριδάκης , Θάνος Κανούσης, Δήμητρα Ζέζα , Δημήτρης Πανταζής , Γιώργος Χαδίνης, Έφη Χατζηφώτη , Σταμάτης Παγασαίος , Έλσα Πελαγίδου,Ιωάννα Ξανθοπούλου...
Υπόθεση: Η ιστορια του Χρηστου, ενος δωδεκαχρονου βιολιστη απο τη Χαλκη, μαθητη ενος λαϊκου οργανοπαιχτη, που η μοιρα του τον σημαδεψε διπλα: μ΄ ενα εκπληκτικο ταλεντο στη μουσικη και μια σπανια ασθενεια που τον καταδικαζει να τυφλωθει.
AVI File Details
Name.........: Tofws poy sbhnei.avi Filesize.....: 790 MB Runtime......: 1:36:01 Video Codec..: DivX 4 Video Bitrate: 1009kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) Audio Bitrate: 128 kb/s (64/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x576
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] border="0" alt=""/>
Pass:agel59 1η δημοσιευση 27Dec.2007,09:17 by agellikh1GF-CW-GR.W Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε....... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
| |
|