agellikh1 Uploaders
| Θέμα: ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ(2000)DvdRip Κυρ 28 Δεκ 2014, 20:57 | |
| Φοβού τους Έλληνες(2000) Κωμωδία [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Παραγωγή: Μύθος, Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, Mega Channel,Κώστας Λαμπρόπουλος, Lucy McLaren, Judy Malmgren, Λάκης Λαζόπουλος Σκηνοθεσία: John Tatoulis Σενάριο: Tom Galbraith, Λάκης Λαζόπουλος Μουσική: Henning Schmiedt, Μίκης Θεοδωράκης Ηθοποιοί: Λάκης Λαζόπουλος, Ζωή Καρύδη, Τασσώ Καββαδία, Νόνη Ιωαννίδου, Τάσος Παλαντζίδης, Νίκος Ψαράς Υπόθεση:Μαύρη κωμωδία για δυο δίδυμα αδέρφια, που από παιδιά, εiναι ταγμένα σε μια βεντέτα που κρατάει για τρεις ολόκληρες γενιές. File Info File Name :Foboy toys Ellhnes.avi File Size :813.725 MB Runtime :01:24:53 Codec Type :DivX 4 Image Size :720 x 576 Bit Rate :1.20 MBits/Sec Codec Type :MPEG Audio (0x0055) Bit Rate :128.00 KBits/Sec Sampling Rate:48,000 Hz Channel(s) :2 Channels (STEREO)
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Pass:agel59
1η δημοσιευση 14Νov.2007,09:44 by agellikh1GF, Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε.......
| |
|