NEW GREEK Uploaders
| Θέμα: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ (2CD's) *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 11/2014 Πεμ 27 Νοε 2014, 04:43 | |
| Artist: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣAlbum: ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑReleased: 11/2014Company: MLKCD-Type: Cd AlbumGenre: ΛΑΪΚΑNumber of tracks: 2CD'sAudio Format: MP3Quality (bitrate): 320kbsΣυνθέτης: ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣΣτιχουργός: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΡΑΣΟΥΛΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΙΔΗΣ, ΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΑΡΗΣ ΔΑΒΑΡΑΚΗΣ, ΜΑΡΩ ΜΠΙΖΑΝΗ, ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΑΤΣΟΥΛΙΑ, ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΩΤΙΑ ΤΣΩΤΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΔΡΙΚΑΚΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΑΨΙΑΔΗΣΣυμμετοχές: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ, ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ, ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣΗ ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Τραγουδούν : Πασχάλης Τερζής, Γλυκερία, Κώστας Μακεδόνας Δημήτρης Μπάσης, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώτα Νέγκα Η διαδρομή του μεγάλου λαϊκού μας συνθέτη μέσα από τα τραγούδια της ζωής του. Έξι από τους πιο αγαπημένους έλληνες ερμηνευτές, ο Πασχάλης Τερζής, η Γλυκερία, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Δημήτρης Μπάσης, η Μελίνα Ασλανίδου και η Γιώτα Νέγκα ερμηνεύουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Χρήστου Νικολόπουλου, από το ξεκίνημα του, το 1968 έως σήμερα. «Υπάρχω», «Αγριολούλουδο», «Βραδιάζει», «Μία είναι η ουσία», «Ο τραγουδιστής», «Στων αγγέλων τα μπουζούκια», «Νύχτα στάσου», «Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα», «Ψίθυροι καρδιάς», «Της καληνύχτας τα φιλιά» είναι μερικά από τα αγαπημένα, διαχρονικά τραγούδια του συνθέτη που περιλαμβάνει το cd.
Την ορχήστρα διευθύνει ο μαέστρος Αντώνης Γούναρης. Ενορχήστρωση : Αντώνης Γούναρης - Χρήστος Νικολόπουλος CD 1 & CD 2:ΚΙ ΕΔΩ ΣΕ FLAC (1000+Kbs): | |
|
artageo Members
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ (2CD's) *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 11/2014 Πεμ 27 Νοε 2014, 09:03 | |
| | |
|
xmeniac Members
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ (2CD's) *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 11/2014 Δευ 01 Δεκ 2014, 04:59 | |
| | |
|
ikaros Members
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ (2CD's) *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 11/2014 Σαβ 20 Δεκ 2014, 09:51 | |
| | |
|
mikepao Members
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ (2CD's) *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 11/2014 Κυρ 19 Απρ 2015, 06:22 | |
| | |
|